5 zakelijke redenen om kunst aan te schaffen

Wij delen graag vijf zakelijke redenen waarom je kunst zou willen kopen met je:

  1. Investering: Kunst kan best een waardevolle investering zijn voor zowel individuen als bedrijven. Veel kunstwerken hebben de neiging om in waarde te stijgen na verloop van tijd, waardoor ze een solide financiële investering kunnen zijn. Denk hierbij aan kunstenaars met een gevestigde naam, zoals Loes van Delf, of juist een aantrekkelijk talent waarin je gelooft.
  2. Prestige en imago: Kunst versterkt het imago van je bedrijf of individu. Het tonen van kunst in een bedrijfsomgeving kan bijvoorbeeld een gevoel van verfijning en cultuur overbrengen, wat kan helpen bij het aantrekken van klanten, partners en getalenteerde medewerkers. tevens laat je aan je klanten en de buitenwereld zien waar jij voor staat. Bij een notaris hangt misschien andere kunst binnen dan bij een hip en jong videobedrijf, alhoewel wij al eens voor een hele jonge notaris Popart hebben mogen neerhangen. Dat paste bij hem en gaf de zaak zeker een imago-boost!
  3. Fiscale voordelen: In sommige landen bieden belastingvoordelen en aftrekposten voor kunstaankopen zakelijke voordelen. Bedrijven kunnen mogelijk profiteren van belastingaftrek voor kunstaankopen als onderdeel van hun zakelijke uitgaven. SHE Art Gallery biedt zakelijke kunst-lease aan en wij informeren je graag hierover. Zakelijke kunstlease >>
  4. Klantbetrokkenheid en ervaring: Kunst kan een unieke ervaring bieden aan klanten en bezoekers. Het creëren van een inspirerende omgeving met kunstwerken verhoogt de klantbetrokkenheid  en laat een positieve indruk achter op bezoekers. Kunst is een fijne ijsbreker en een eyecatcher.
  5. Creatieve inspiratie: Kunst kan een bron van creatieve inspiratie zijn voor zowel individuen als teams binnen een organisatie. Het bekijken van kunstwerken kan nieuwe perspectieven openen, de verbeelding stimuleren en innovatieve ideeën stimuleren die kunnen worden toegepast op zakelijke projecten en processen. Zo is een groot kleurrijk kunstwerk in de boardroom of vergaderzaal een perfecte stimulans voor de geest.

 

SHE Art Gallery is open op:

Woe: 13-17 uur
Vrij: 13-20 uur
Zon: 13-17 uur

De Huufkes 34, Nuenen

Bekijk hier onze kunstcollectie >>

Olav van Lede - Never Forget - 160x160cm

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×