Christian van Hedel | In the Spotlight

Christian van Hedel

Zijn signatuur is zeer herkenbaar. Hij maakt abstract werk met daarin altijd een verhaal of betekenis, en wanneer je goed kijkt, kan je dat herkennen. Het op zoek gaan naar die betekenis is een prachtige beleving.  Ik ben trots dat 3 prachtwerken van Christian van Hedel weer in de galerie te bewonderen zijn.

De schilderijen die hij maakt, ontstaan uit emotie en door de hedendaagse gebeurtenissen die hem persoonlijk raken. Het onbewuste transformeren naar het bewuste. Accepteren van de emotionele ontwikkelingen als persoon in het dagelijkse leven.  Het creëren van beeldend kunst is voor Christian als het vertellen van een verhaal of poëzie.

Art is something absolute, something positive, wich give power, just as food gives power!

Christian van Hedel is geboren in 1974 in Dinther (Nederland). Al vanaf zijn hele jonge jaren is hij altijd creatief geweest met postloden, verf en fototoestel. Om zijn gevoel en fantasie te kunnen uiten, tekende of schreef hij. Schilderen op het doek met acryl en olieverf doet hij sinds het jaar 2000.  Pas veel later, sinds 2014 is Christian met zijn werken gaan exposeren bij galeries en beurzen in binnenland en het buitenland. Na 2014 ben is hij zich professioneel gaan bezig houden met het vervaardigen van kunst in de vorm van schilderijen, tekeningen, fotografie, foto-art en een combinatie van dit alles in een mixedmedia werk. Zijn werken worden tegenwoordig wereldwijd verkocht (China, India, USA, in heel Europa).

Door het volgen van diverse tekenlessen, schilder-workshops en door vele jaren ervaringen heeft hij zich weten te ontplooien tot een kunstenaar zoals hij nu is. Elke kunstwerk, is een studie en een leerproces voor het volgende kunstwerk. Het is een ontwikkeling die nooit stopt. Uiteraard blijft Christian zich bijscholen, door onder andere het volgen van een studie op de Utrechtse kunst academie HKU voor beeldende kunsten.

Meer werk zien? 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×