Gast kunstenaars februari 2019

In de maand februari (tijdens expositie “Inspiring Faces”) zijn wij trots dat we 2 top kunstenaars in de galerie mogen verwelkomen. Coby Schot en Arlaque.

Coby Schot

Zij laat in haar portretten  graag kracht en kwetsbaarheid tot uiting komen. Die combinatie maakt een gezicht interessant en boeiend, zelfbewust en vrouwelijk, de vrouwen hebben altijd iets onafhankelijks in zich.
Coby werkt meestal met acrylverf en heeft een uitstekend gevoel voor kleur. Haar ontwerp en styling werk, het reizen over de Nijl en de vele ontmoetingen met mensen van diverse nationaliteiten hebben zeker bijgedragen aan de kleurrijkheid van haar personages.

Arlaque

Schilderen en fotografie zijn haar grootste passies die zich hebben gemanifesteerd in een breed en afwisselend oeuvre. Arlaque werkt zonder vooropgezet plan, verdraagt geen opgelegde werkwijze en is vrij in haar beeldtaal. Zij toont een prachtige serie foto’s met model.

 

 

 

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×