Bekijk onze VR Tour
Virtual Gallery
Impressie video

Maandexpositie #11

Zondag 25 oktober start de voorlaatste maandexpositie van dit jaar
Deze expositie loopt tot vrijdag 20 november 2020

Wij zijn heel trots om werken van 4 fantastische kunstenaars te tonen in de galerie

Melanie van der Heijden

Melanie van der Heijden gebruikt op haar doeken meer dan alleen verf. Pure materialen als hout, stof en gevonden voorwerpen vinden er ook hun plek . Zij houdt van de structuur, tastbaarheid en ‘echtheid’ die dit aan het schilderij geeft.
In het schildersproces is Melanie altijd zoekende naar de spanning tussen grafisch en schilderachtig en figuratief en abstract.
Stapels servies of boeken, spullen van alle dag, deze onderwerpen maken haar kunst toegankelijk en aantrekkelijk.

Dyonne Kant

Sierlijke vrouwen. Uitbundig dansend of juist ingetogen dat zijn de vrouwen die Dyonne graag schildert.
Schilderen met verschillende technieken zoals; acryl op doek, sumi-e en soms ook beiden door elkaar heen zorgen voor een levendig geheel.

Haar gereedschappen daarbij zijn: kwasten, spatels, paletmes, sponsjes en blote handen. Beweging, energie, poses en emotie van het model zorgen ervoor dat Dyonne helemaal in de flow opgaat. Het model, de kwast en zijzelf worden als het ware een eenheid. Zo kan ze in haar eigen kern komen en dit alles naar eigen inzicht vertalen op het doek.

Haar opleidingen en werkervaring zijn afkomstig uit de fashion, schilderkunst en interieurstyling.

Alfred Ophof

Zijn inspiratie bronnen zijn heel divers. Alles kan hem inspireren, het dagelijks leven, objecten, reizen enz. enz.. Zijn werk bevindt zich in particuliere collecties in Nederland en vele landen ver daarbuiten. Een aantal van zijn schitterende series is deze maand in de galerie te bewonderen en te koop.

Willy Alferink

Sculpturen met heel veel scherven en oortjes. In zijn hoofd is er altijd beweging. Willy Alferink heeft een enorme scheppingsdrang. Hij wil eigenlijk alleen maar creëren. Hij wil ontdekken en zichzelf verrassen. Hij geniet het meest van de weg er naar toe, het maakproces, inclusief alle uitdagingen die hij daarbij tegenkomt.

Hij houdt van diversiteit en wil niet in een hokje geplaatst worden. Hij maakt sculpturen en schilderijen van diverse materialen, onder andere het beplakken van zelf ontworpen en gemaakte sculpturen met scherven porselein. Hij houdt van kleur, interactie met zijn publiek en heeft oog voor detail.

In alle porselein sculpturen die hij heeft gemaakt zijn altijd 3 porseleinen oortjes verwerkt. Dat is zijn ‘handtekening’.

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×