Niks voor niks

Mooie nieuwe moderne expositie van alle vaste kunstenaars van SHE Art Gallery.
‘Niks voor niks’.
26 januari t/m 21 februari 2020.

Voor niks gaat de zon op

Met dit thema wil ik uw aandacht vragen voor al het werk, dat kunstenaars hebben verzet, voor uw kunstwerk. Het creëren van kunst is een proces, meestal van vele jaren, oefenen, mislukkingen, verbeteringen, opleidingen, opnieuw proberen, zoeken naar een eigen handtekening en heel veel doen.

Hiervoor krijgen zij vaak veel weinig terug. Meestal een heel scala aan afwijzingen en vele vruchteloze exposities.
Sommige kunstenaars haken af, een paar zetten door. Die paar weten een mooi, goed werk te maken, vernieuwend en met een heel eigen signatuur. Met een eigen verhaal en beleving. En soms worden die kunstenaars gevonden, en in een galerie collectie opgenomen.

Dan begint het pas, opnieuw hard werken, jezelf op peil houden, verbeteren desnoods en samen met een galerie proberen iemand te vinden die net zo verliefd wordt op jouw werk, als jij zelf bent. En het geluk, wanneer dat gebeurd is prachtig! Het is het allemaal waard.

U koopt dus niet zomaar een kunstwerk, maar al het werk, bloed, zweet en tranen, dat daaraan is vooraf gegaan. U koopt elke mislukking en elke triomf. U deelt zelfs mee in de toekomst van de kunstenaar.

Vernissage

Zondag 26 januari, 13-17 uur
Met een gezellig drankje en veel veel mooie nieuwe kunst!

 

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×