‘Ontmoeting in Kleur’

KuBra gast-expositie

1 sept – 22 sept 2019 ‘Ontmoeting in Kleur’

Nieuwe gast-expositie van 6 geweldige kunstenaars van stichting KuBra.
2 maal per jaar is KuBra te gast bij SHE Art Gallery, en tonen de beste kunstenaars hun beste werk!
Zeer de moeite van een bezoekje waard.

‘ Ontmoeting in Kleur ‘

Zonder kleur is het leven saai, somber, mistroostig. Kleur bekennen is ook emoties bekennen en (h)erkennen. Een stralende zomerdag maakt mensen blij, het frisgroen van de bladeren van bomen en het gras prikkelt onze zintuigen. Het nodigt uit om te leven, om te genieten. Deze expositie laat u genieten van de vele kleurschakeringen in verschillende vormen en materialen. De kunstenaars beheersen allen een andere techniek/discipline en dat maakt het nog (kleur)rijker.

Kunstenaars

Leny de Vos-van Erp maakt doorleefde, dynamische, kleurrijke, abstracte schilderijen in acryl. Inspiratie haalt zij uit reizen door o.a. Afrika, en zij gebruikt het zand, meegenomen uit verre landen, als medium in haar werken.

Bets van Boxel schildert realistische  olieverfschilderijen, portret en stillevens. Meestal waarheidsgetrouw, soms iets groter uitgevoerd. De uitvoering geeft een modern tintje aan haar werken.

Patries Landwehr laat emotionele olieverfschilderijen zien. Zij schildert vaak levensverhalen en geeft daarmee een prachtige emotie weer op een unieke manier.

An Brzoskowski boetseert passionele, realistische keramische sculpturen. Zij gelooft in de liefde op de wereld en die uit zich het mooist bij kinderen, die nog puur zijn en liefde uitstralen. Dit wil zij graag uitdragen.

Ellen Voets maakt expressieve, met paletmes opgezette olieverfschilderijen van dieren. Ze spatten van het doek, groot en kleurrijk! Haar inspiratie ligt zeker ook in Afrika.

Ineke Varenhout creëert abstracte objecten van ijzer, spons, was, hout en sizoflor. Zij is begaan met de zee en wil graag het afval probleem aankaarten. Haar werken hebben allemaal iets met de zee, de golven en het leven erin te maken.

Opening

De expositie werd zondag 1 september feestelijk geopend.

opening expositie SHE Art Gallery 1 sept 2019
opening expositie SHE Art Gallery 1 sept 2019

Tijdens deze expositie is SHE-Art Gallery, De Huufkes 34, 5674TM Nuenen, geopend op woensdag 13 tot 17 uur, vrijdag van 13 tot 20 uur en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. De toegang is vrij.
www.sheartgallery.com

Stichting KuBra

Het kunstenaars collectief KuBra (Kunstenaars uit Brabant) kent ruim 140 deelnemers die allemaal werken en wonen in Brabant (NL). De kunstenaars hebben onder andere als doel om hun werk gezamenlijk te exposeren in verschillende samenstellingen, op diverse locaties in Nederland en België.
www.stichtingkubra.nl

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×