Scherven, ijs en verf

Maandexpositie

Voor de maand mei hebben we 6 gastkunstenaars uitgenodigd. Het zijn toppertjes, ieder in zijn of haar eigen discipline. Eigenlijk hadden we de expositie ‘Scherven brengen Geluk’ willen noemen, als verwijzing naar de prachtige sculptures van Willy Alferink. Maar om dat nou hardop uit te spreken in een kunstgalerie, durfden wij toch niet aan.

Toch is er een kink in de kabel gekomen en kan deze expositie helaas niet meer fysiek plaatsvinden in de galerie. Onze excuses hiervoor, wij houden ons natuurlijk ook aan de regels van het RIVM. Wij en de kunstenaars rekenen op uw begrip en hebben er alles aan gedaan om deze expositie toch, zij het in een digitale vorm, aan u te presenteren. Later dit zijn zijn deze kunstenaars wel weer te bewonderen in de galerie in een maand-expositie.

Scrol naar beneden voor de digitale online expositie. Wellicht ziet u toch iets leuk voor in huis. Neemt u dan gerust contact met ons op via  06 42621622 of she@sheartgallery.com

De variatie is enorm. Naast de eerder genoemde sculpturen van Willy Alferink is het wel leuk om te vermelden dat we ook 2 fotografen erbij hebben, die elk heel ander werk presenteren, heel interessant om te zien. De Frozen Flowers van Ems Willems, daar kan ikzelf mijn ogen niet vanaf houden, bijna magisch. Terwijl de Urbex art ons de prachtige, verleidelijke ,vergane glorie laat zien.
Trudy’s klimmende, staande en relaxte beeldjes zijn heel aandoenlijk en toch sterk aantrekkelijk.

Dan zijn we aangekomen bij 2 kunstenaars met schilderijen. Het echte monnikenwerk, dat zijn de schilderijen van Willem Berkers, ze maken nieuwsgierig, mij tenminste wel, naar wat erachter zit, of erin, heel meeslepend. En dan de vrijheid, die te vinden is in de werken van Jane Michels, heel expressief en kleurrijk en zeker de moeite van uw bezoek waard.

Kunstenaars

Willem Berkers (Schilderijen en Brons)

Klik op een foto om naar alle werken en informatie over Willem Berkers te gaan

  

 

Trudy Dales (Beelden)

Klik op een foto om naar alle werken en informatie over Trudy Dales te gaan

   

Cindy Bakker (Urbex Art -fotografie)

Klik op een foto om naar alle werken en informatie over Cindy Bakker te gaan
   

Ems Willems (Frozen-fotografie)

Klik op een foto om naar alle werken en informatie over Ems Willems te gaan
       

Willy Alferink ( Beelden-scherven)

Klik op een foto om naar alle werken en informatie over Willy Alferink te gaan
   

 

Jane Michels (schilderijen)

Klik op een foto om naar alle werken en informatie over Jane Michels te gaan
 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×