Impressie video

Summer vibes

Hoopvol kijken we naar de zomer! 
Deze maand-expositie kan gelukkig weer fysiek, aanwezig in de galerie.
Het fraais van 3 gast kunstenaars is te zien vanaf zondag 21 juni tot vrijdag 17 juli

Kleurrijk en heel verschillend passend in deze roerige zomer tijd., Van realistische bloemen en potten van Marjo van der Burgt, Bloemenabstracten van Martine de Ruiter en weer heel andere, meer grafische kleurrijke werken van Eva Kruis.
Ik kan u deze expositie van harte aanraden.

Wij zijn weer op onze normale openingstijden open en we kunnen tot 30 personen tegelijkertijd toelaten in de galerie. Het is ruim 400 m2 binnen. Woensdag en zondag van 13-17 uur en op vrijdag van 13-20 uur.

De kunstenaars van maand-expositie Summer Vibes zijn

Martine de Ruiter

Haar werk is het best te omschrijven als geabstraheerd expressionistisch. In het totaalbeeld streeft Martine naar de suggestie van groei en beweging. Ze maakt gebruik van een zelfontwikkelde schildertechniek met paletstukken, die bijdragen aan die suggestie.

De naam Paletstukken heeft zij zelf gegeven aan deze uniek samengestelde gemengde en gedroogde kleurcombinaties van haar palet. Deze techniek geeft haar werk reliëf, scherp contrast en een unieke stijl.

Eva Kruis 

Eva Kruis Blocking the lines green acrylic collage on canvas 50x50 cm

Wegens omstandigheden is het werk van Eva Kruis tijdens deze expositie niet in de galerie aanwezig.
Haar werk is uiteraard online te zien en te koop.
Bij de landschappen is haar inspiratiebron de horizon en de spanning wat zich erboven en eronder bevindt.

Voor de collages en speciaal de series “Waving”, “Boxing” en “Blocking” is Eva’s inspiratiebron waterlandschap en dan met name de horizon in combinatie met beweging, rimpelingen, spiegelingen, herhaling, kleur, ritmes en lijnen die zij in het water ziet.

Marjo van der Burgt

Vitruviusman

Ruim dertig jaar geleden begon zij al met serieus kunst schilderen. En zij voelde zich toen al aangetrokken tot de realistische fijn-schilderkunst. Momenteel werk zij alleen nog met olieverf op paneel of doek. Leren fijn-schilderen is een langdurig en geduldig proces. Het is eigenlijk een vak, een ambacht, het vereist niet alleen
techniek maar vooral een goed gevoel voor compositie.

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×