‘Vertrouwen & Verleiding’

Prikkelende woorden die allebei doen denken aan persoonlijke momenten in het leven. Zo ook kunst, kunst hoort bij die momenten van intimiteit en beleving. Kunst geeft een extra dosis geluk, kunst past bij jou!

Vertrouw in kunst, in wat het bij je oproept, wat het bij je teweeg brengt. En laat je vervolgens door haar verleiden.

Vertrouwen & Verleiding staan centraal in deze expositie omdat galerie houdster Sheila Haasnoot u wil laten zien en beleven hoe kunst als verrijking dient wanneer je er voor open staat. Laat het binnen komen en geef je er aan over. Kunstadvies aan huis op afspraak.

Vernissage

Feestelijke opening is zondag 29 september 13-17 uur

Expositie 29 sept t/m 25 okt 2019

Entree gratis en parkeren ook, een lekker drankje staat klaar (om u te verleiden)

Vertrouwen zit diep in ons leven ingeworteld, soms terecht maar ook vaak niet helaas. Ik vraag niemand om zijn of haar oogkleppen op te houden. Nee, zet die juist maar af, EN KIJK!

Verleiding, daar maken wij ons allemaal schuldig aan, het is een spel en o zo zoet, speel je mee? Laat je verleiden door de kunst.

In de galerie staat een serie beelden van Bart van der Voort, vernoemd naar een aantal zonden, verleiding staat daar niet bij, maar zou helemaal niet misstaan, misschien komend jaar Bart?

We hebben weer volop nieuwe werken in de galerie, als aanloop naar de kunstbeurs Affordable Art Fair,
31 okt t/m 3 nov 2019, in de Kromhouthal, Amsterdam.
U bent ook daar alvast van harte uitgenodigd, stuur ons een bericht en u krijgt een gratis toegangskaart, zolang de voorraad strekt.

NIEUW

Deze expositie hebben we twee nieuwe kunstenaars in de galerie. Nicole Ponjee en Ans Pullens.
Uiteraard zal er aandacht zijn voor de introductie van hun werken in de galerie. Hoe precies? Dat gaat u zien, zodra u over de drempel stapt!

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×