Zomer stop 2024

SHE Art Gallery in Nuenen

Om teleurstellingen te voorkomen vinden wij het verstandig om door te geven dat onze galerie in Nuenen in vanaf 24 juli t/m 18 augustus 2024 gesloten is voor bezoekers. Dit betekent dat u nu nog steeds de kans heeft om onze nieuwste collectie kunst te bekijken voordat de zomerstop start. We hebben een aantal opwindende werken van hedendaagse kunstenaars die u zeker zullen inspireren.

Onze galerie is de perfecte plek om de nieuwste trends in de moderne kunstwereld te ontdekken. We zijn er trots op dat we een breed scala aan kunstwerken aanbieden die geschikt zijn voor huizen en mensen van NU. Of u nu op zoek bent naar een statement piece voor uw woonkamer, of gewoon wilt genieten van de schoonheid van de kunstwerken, wij hebben voor elk wat wils.

Kortom,

  • Onze galerie is in juli/augustus gesloten, dus kom langs voordat het zomerstop is. Online zijn we 24/7 OPEN natuurlijk.
  • We bieden een breed scala aan kunstwerken die geschikt zijn voor huizen en mensen van NU.
  • Ontdek de nieuwste trends in de moderne kunstwereld in onze galerie.

Kom nog voor de zomer bij ons langs in Nuenen

We nodigen jullie graag uit om nog voor de zomer bij ons langs te komen in Nuenen. Onze galerie biedt moderne kunst voor de huizen en mensen van NU. We hebben een prachtige collectie van lokale en internationale kunstenaars die zeker de moeite waard zijn om te bekijken.

De zomerstop in de galerie is in augustus en daarom raden we aan om in juli bij ons langs te komen. We hebben een aantal nieuwe werken in onze collectie die we graag aan jullie willen tonen. Zoals  kunst in aardse tonen van Sylvia Sloots en nieuwe stalen wandwerken van Mainkunstenaars en hebben we ook een prachtig schilderij van Yvonne Jochems dat nog niet eerder bij ons te zien was.

Naast de kunstwerken hebben we ook een gezellige ruimte waar jullie kunnen genieten van een kopje koffie of thee en iets lekkers. We vinden het belangrijk dat onze bezoekers zich op hun gemak voelen bij ons en daarom doen we ons best om een ontspannen sfeer te creëren.

Als jullie geïnteresseerd zijn in een specifieke kunstenaar of werk, laat het ons dan vooral weten. We helpen jullie graag.

Kom dus nog voor de zomerstop bij ons langs in Nuenen en laat je inspireren door onze moderne kunstcollectie >>

Wat zijn de openingstijden van de galerie rondom de zomerstop?

Tijdens de zomerstop in juli/augustus is onze galerie gesloten. De galerie gaat weer open op zondag 18 augustus. Onze online galerie blijft wel beschikbaar. En natuurlijk zijn wij voor dringende vragen en kunstaankopen zoveel mogelijk bereikbaar, gewoon proberen!

Kan ik online kunstwerken bekijken tijdens de zomerstop in augustus?

Ja, onze online galerie blijft beschikbaar tijdens de zomerstop. Op onze website kunt u ons gehele kunstcollectie bekijken en al meteen een optie nemen of advies vragen. U kunt ons ook volgen op social media om op de hoogte te blijven van nieuwe kunstwerken en evenementen.

Hoe kan ik op de hoogte blijven van toekomstige evenementen na de zomerstop?

U kunt ons volgen op Instagram om op de hoogte te blijven van toekomstige evenementen en nieuwe kunstwerken. U kunt zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief op onze website. Wij houden onze bezoekers graag op de hoogte van alle ontwikkelingen in onze galerie. Op de website AGENDA staan ook alle toekomstige evenementen.

Moderne kunst voor de huizen en mensen van NU.

Wij beantwoorden graag al uw vragen over onze galerie en onze kunstwerken.
Zondag 18 augustus openen we de galerie weer feestelijk v.a. 13 uur!

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×