Gast-kunstenaars exposeren bij SHE Art Gallery

Een podium voor talent

Wat een kans! Wij bieden graag een podium aan professionele gast-kunstenaars die willen exposeren in een galerie. Talent vindt zijn weg naar de galerie, dagelijks krijgen wij aanvragen van kunstenaars en het is onmogelijk om ieder een plek te bieden. Wij hebben, alleen voor de allerbeste kunstenaars uit deze groep een deel van de galerie gereserveerd, waar zij kunnen schitteren.
Een grote gezellige ruimte met verschillende muren, tafels en sokkels, die per deel en per 4 weken gehuurd kunnen worden. Let wel, we voeren een streng ballotage beleid.

Hoe werkt het

Een eerste ballotageronde start door het informatie formulier in te vullen en te verzenden. Wij nemen meteen een kijkje op uw website en sturen u alle informatie toe. Past uw werk bij de visie galerie, dan hebben we snel contact om te kijken of er een plekje vrij is om te exposeren in onze gast-expositie ruimte. Hier kunt u ruimte(sokkels,tafels,vloer) en muren huren per maand om uw werk op een professioneel level te tonen aan publiek.

Verder kijken we samen naar het te tonen werk en maken een gerichte keuze.
U hoeft niet aanwezig te zijn tijdens openingstijden van de galerie, want verkopen, dat doen wij voor u. Bij verkoop is een kleine commissie verschuldigd.

 

gast-kunstenaars gast-kunstenaars Gast-kunstenaars YOUNG SHE Art Gallery Nuenen Eindhoven Moderne Kunst Seters Ochtend kuBra SHE Art Gallery moderne kunst Nuenen Eindhoven   gast-kunstenaars expressief en sereen expressief en sereen gast-kunstenaars SHE Art Gallery   Rijsbergen Maritime KuBra SHE Art Gallery Nuenen Moderne kunst Eindhoven KuBra SHE Art Gallery Dam Moderne kunst

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×