Ans Pullens

Verleidelijk gekleurde bloemblaadjes, van keramiek, op paneel aan de wand.

Keramieken schilderijen

Door anders met het materiaal om te gaan dan gebruikelijk, is te zien in haar “Ceramic paintings”. Deze drie dimensionaal schilderijen geven diepte en zorgen voor een bijzonder effect van licht en schaduw. Ans brengt honderden, subtiel en individueel met de hand gevormden stukjes porselein of klei samen tot een ritmisch geheel. Door de vorm, manier waarop het is bevestigd en verandering van licht gedurende de dag zit er beweging in en blijft het werk boeien. Van sereen wit, warm geel, fel rood, intens blauw tot in elkaar overlopende kleurschakeringen.

De Ceramic paintings combineren perfect met andere werken, geven diepte en dynamiek.

Inspiratie

Mijn inspiratie haal ik overal vandaan door anders te kijken naar alledaagse dingen of een uitvergroting te maken van een simpel voorwerp, gewas, dier of mens.

 

  • Keramist
  • Glaskunstenaar
Inspiratie voor mij is dagelijks, iets 'simpels' als een bloemblad

Als gepassioneerd Keramist en Mozaïst zoekt Ans de uitdaging in nieuwe technieken en vormen.  Met een voltooide opleiding keramiek en een klassieke opleiding Mozaïek als bagage, heeft zij volop ideeën om nieuwe creaties te maken.

 

“Steeds wanneer ik langsloop, verandert de kleur met de lichtval, prachtig!”

Sheila Haasnoot She Art Gallery
Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×