Bekijk onze VR Tour
Virtual Gallery
Impressie video

Bram van Baalen

Bram schildert in een herkenbare stijl die een bijna magisch beeld geeft in een prachtig kleurenpalet.

Bram schildert nu al bijna dertig jaar en is nog steeds gefascineerd door het gegeven dat de verf zo mooi en bijzonder op het doek kan liggen. Hij bekijkt een schilderij het liefst van dichtbij, zodat hij juist dat goed kan zien. Schilderen is in dit opzicht het in harmonie brengen van het schilderij als geheel met al die fragmenten die je ziet als je van dichtbij kijkt. Een uitdaging, maar ook een prachtige bezigheid!

  • Kunstschilder
  • Galeriehouder
Elk schilderij representeert zijn eigen werkelijkheid; een schilderij is een realiteit op zichzelf.

De magie van een schilderij bestaat onder andere uit het gegeven dat een schilderij een huid, een textuur heeft. Een schilderij is vergeleken met een foto driedimensionaal. Hoewel Bram zich vooraf een zekere voorstelling van een bepaald schilderij probeert te maken, wordt het resultaat meestal anders dan hij had gedacht. Als je goed kijkt zie je dat je tijdens het schilderen allemaal cadeautjes krijgt van verf en doek. Bram is altijd benieuwd hoe een schilderij afloopt.

“Ik hou van de magie van zijn schilderijen”

Sheila Haasnoot She Art Gallery
Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×