Impressie video

Caroline Willems

Haar intense passie zet ze volledig in, om met verf en kwast recht te doen aan de mens en hun karakter.

EEN GOED PORTRET LEGT VOOR EEN DEEL DE ZIEL VAN DE GEPORTRETTEERDE BLOOT.

Caroline is in de ontmoeting met mensen altijd gefascineerd door de expressie in hun gezicht. In het schilderen van portretten kan ze haar intense passie volledig inzetten om het unieke van een persoon zichtbaar te maken.

GESCHILDERD OP LEER

3 nieuwe werken 120 x 100 cm geschilderd op leer. Dat leer geeft een extra flair aan het werk, geschilderd met het bekende ingetogen kleurpalet van de kunstenaar. Ze heeft op deze mooie portretten bladgoud geschilderd, die ze op het model heeft geplakt, dus niet op het werk zelf, dat is alleen verf. Hoe fantastisch stralen en wat een beleving in de werken!
Let see the real you
Her eyes never lie
What about me…

  • Kunstschilder
Leef vanuit passie en talent

EXPRESSIE

De schilderijen van Caroline Willems hebben duidelijk een eigen signatuur. Haar stijl is sereen en ingetogen. De meest recente werken zoomen in op delen, soms zelfs details, van een gezicht of lichaam. Caroline maakt gebruik van veel aardse tinten: heel puur, harmonische en vooral transparant. Haar intuïtieve kleurgebruik inspireren en stimuleren haar artistieke fantasieën en expressie. De gezichtsexpressie is daarbij essentieel.

Haar werk schildert zij op linnen wat ze op eigen wijze voorbewerkt, de gelaagdheid geeft een
gevoel van een doorleeft karakter.
Al enige tijd verlijmt Caroline regelmatig linnen op paneel, wat een extra toevoeging heeft. Het stoere, industriële karakter van het paneel, met platte kopspijkers geeft een passende, sobere en eenvoudige uitstraling wat aansluit bij haar manier van portretteren.

Haar kleurenpalet geeft een tijdsbeeld weer en een bepaalde sfeer. Caroline Willems weet perfect het sfeerbeeld uit de jaren 30 te pakken en neer te zetten.

“Werk met een eigen tijdsgeest-beleving, romantisch en sterk”

Sheila Haasnoot She Art Gallery
Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×