DREEZ

Dre Meulendijks is de kunstenaar achter DREEZ. Hij maakt toegepaste kunst, meubilair en rariteiten van gebruikte materialen, in een nieuw jasje

Toegepaste kunst.

Van een gebruikte bowlingbaan-vloer maakt hij 2 x een 4 meter lange tafel met ijzeren onderstel uit een fabriek. Van een onderstel van een werkbank van voor de 1ste wereldoorlog maakt hij een glazen side-table van formaat. Hij maakt lampen, grote open-haarden en rariteiten van van alles en nog wat. Hij verzint het en maakt het vervolgens. Niets is hem te gek!

Industrial touch.

Vele ontwerpen komen voort uit vintage industrie, de lampen, de meubels, alles eigenlijk. Het is een beleving om deze meubels in huis te combineren met een moderne look, of juist een landelijk plaatje.

 

 

 

  • Creator
Let's make it!

Stationsbankje

Prachtige antieke 4-zitter, uit de klei getrokken en geheel opgeknapt, pronkt deze nu in de galerie. Wat een plaatje samen met het schilderij van Yvonne Jochems..
Antiek station bankje dreez

Side table MILAN

Het is een onderstel uit België, van een oude werkbank van voor de 1 ste wereldoorlog, nog helemaal geklonken.
Daar uit de modder en beton getrokken, en helemaal schoon gemaakt. Vervolgens met gekookte lijnolie geconserveerd.
Dreez Milan SHE Art GAllery

Kristalhelder blad

Een kristalhelder dik glazen blad maakt hem helemaal af, een prachtige maxi side-table die in een grote hal of woonkamer niet zou misstaan.
De tafel heet MILAN omdat hij zal worden geshowd  op de grote kunstbeurs in Milaan volgend jaar. Dit pronkstuk zal ook daar niet uit de toon vallen.

“Dre is uniek ”

Sheila Haasnoot She Art Gallery
Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×