Impressie video

Eelco Maan

Fascinerende, mysterieuze schilderijen brengen zijn oost en west samen.

Oost en West

Zijn voornamelijk grote abstracte schilderijen geven een mystieke weergave van de wereld om ons heen. Eelco maan streeft naar het samenbrengen van Oost en West op het doek.

Zonlicht danst over het water of breekt door de mist heen, wolken formaties en rijke herfstkleuren. De nieuwsgierigheid wint het vaak, we willen weten wat er zich afspeelt tussen  de zachte lagen verf, achter het licht dat te zien is achter..

ja achter wat?

 

  • Kunstschilder
Always stop for the day when you know what will happen next. If you do that you will never be stuck

Lyrisch abstract.

Zijn werk past in de traditie van de lyrisch abstracte kunst en heeft een heel eigen mystieke ondertoon. Eelco streeft ernaar om in zijn kunst het westerse en oosterse denken bijeen te brengen.

Hedendaagse meester.

Hij is zeer herkenbaar in zijn authenticiteit. Een zeldzame kracht. Dat maakt hem tot een hedendaagse meester.
Eelco Maan maakt kleurencomposities die te vergelijken zijn met muziekstukken. Virtuoos en met groot gevoel voor harmonie weet hij sterke contrasten met subtiele verschillen tot een eenheid te smeden.

Zijn verhaal.

Zijn schilderijen bezitten een fascinerende, mysterieuze lading die telkens een wereld op zich zijn, een wereld van het onzegbare, die ver uitstijgt boven de beredeneerde werkelijkheid. Waar de woorden zwijgen, begint zijn verhaal.

“Mysterieus magisch en om nieuwsgierig van te worden ”

Sheila Haasnoot She Art Gallery
Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×