Esmeralda van Malde

Zij wil aan de wereld laten zien wat voor moois je kan creëren wanneer je alles samen brengt, door mixen van kleuren, invloeden van mensen, dieren, culturen en geloven

Zij heeft een groot respect voor de dieren

in hun habitat, en wil ze een 2-de leven bieden door hun prachtige schedels kleurrijk en kunstzinnig te bewerken, zodat ze niet verloren hoeven te gaan. Zo creëert zij haar zeer luxe, unieke en kunstzinnige eye-catchers.

 

 

 

  • Glas/Skul kunstenaar
respect voor deze prachtige dieren

Kunst met een knipoog

Door de jaren heen en mijn bezoeken aan verschillende landen; met name Mexico, werd ik geïnspireerd door de vormen, kleuren, mensen, geloven, natuur en dieren. In de meeste van mijn werken zul je dan ook Mexicaanse invloeden zien gemixt met Aziatische invloeden en andere culturen en geloven. Zo ben ik op het idee gekomen, om een collectie te maken “Colors of life” deze bestaat uit  kunst met glaskralen op meerdere decoratie en interieur objecten. Ik vervang hiermee het schilders doek voor echte schedels/ objecten en de verf vervang ik door  een nieuw medium 1mm/4mm glaskralen afgegoten met epoxy lak.

Een van mijn uitdagingen is om van een alledaags -misschien wel saai object-, een kleurrijke kunstzinnig stuk te maken, iets waar je niet omheen kunt. Daarnaast wil ik laten zien wat er nog meer mogelijk is en probeer ik  op deze manier een tweede nieuw leven in te blazen.

Ik wil aan de wereld laten zien wat voor moois je kunt creëren als je alles samen brengt, door het mixen van kleuren, invloeden van mensen, dieren, culturen, geloven en vormen, krijg je een unieke kunstzinnige eye-catcher! Ik zal daar zeker een bepaald gevoel bij de kijker losmaken, daarom associeer ik mijn kunst ook wel eens met: Kunst met een knipoog!

“Prachtige schedels van machtige dieren en heel veel kralen, alles uniek!”

Sheila Haasnoot She Art Gallery
Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×