Inge Smits

Kleurrijk expressief werk met een abstraherende toon. Het laatste jaar is in Inge's werk het abstracte een boventoon gaan voeren. Haar favoriete onderwerp is paarden.

Inspiratie haalt Inge Smits uit het dagelijks leven en uit verre reizen die zij gemaakt heeft. Een favoriet onderwerp is de paardensport, de paarden en jockey’s zijn vaak op haar doeken tot leven gebracht. Van deze serie zijn een aantal werken in de galerie te bewonderen.

Kleurenspel

Inge gebruikt fantastische kleuren die een heerlijk samenspel vormen. Goede verfsoorten en linnen helpen daarbij. Zij werkt uitsluitend met goed materiaal. Haar kleurenpalet wisselt, een nieuwe serie met prachtige warme tinten staat er aan te komen. Wij wachten (zij het een beetje ongeduldig) af…

Juni 2019, 2 nieuwe prachtwerken komen binnenkort in de galerie, El Toro 1 en 2
Een staaltje abstraheren van de bovenste plank, het geweld en het feest, de kracht van het beest, alles komt op je af, magnifiek!

  • schilder
  • schilder juf
Carpe Diem, ik heb een kleurrijk leven!

Inge Smits is geboren te Mierlo op 13 december 1965. Ze groeit op in Helmond waar ze nog steeds met veel plezier woont. Het tekenen zit er al van jongs af aan in. Volgens haar ouders is ze met ‘n potlood in haar hand geboren.

Na de HAVO is ze TEHATEX gaan doen in zowel Tilburg als Amsterdam. Vanaf 1992 is zij geheel zelfstandig en ‘n toegewijd kunstenares.

Haar werk kun je omschrijven als zeer EXPRESSIEF met ‘n
abstraherende toon die de laatste jaren steeds meer terrein wint.

“Krachtig werk met veel beleving!”

Sheila Haasnoot She Art Gallery
Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×