Impressie video

Leonardo

Leonardo creëert buiten de gebaande paden, eigenzinnige kunst.

Hij heeft zijn hele leven gewerkt als antiek en kunst restaurateur op hoog niveau in verschillende disciplines. Tijdens deze periode is veel kunst door zijn handen gegaan, voornamelijk van kunstenaars uit voorbije eeuwen.  Leonardo zegt altijd dat het een voorrecht is, om deze kunstwerken’ door te geven’ aan de nieuwe generaties.

Het verzamelen van stijlen in zijn hoofd, daarmee is de basis gelegd van zijn eigen ‘moderne stijl’.

In zijn vrije tijd startte Leonardo met het creëren van stoelen en tafels, beelden en andere objecten,  van gebruikt hout en allerlei materialen. Zijn passie is Sicilië, waar je de mooiste materialen kan vinden om mee te werken, op de Mediterraanse stranden. Hout in zijn puurste vorm, door de natuur zelf gevormd, zijn grootste bron van vormen en ideeën.

  • Houtwerk kunstenaar
Everything you desire is beyond fear

Gutsen

Zijn stoelen zijn allemaal met de hand gegutst, een voor een. Ze zijn dus ook allemaal verschillend van design en uitvoering. Toch heeft hij verschillende series gemaakt, als tafel sets. Geen idee is te gek, hij probeert alles uit, en heeft in zijn hoofd nog voor 3 eeuwen werk.

Goud

Een stoel is helemaal belegd met bladkoper, en zou niet misstaan in een grote villa of museum. Maar kan natuurlijk ook als prachtige blikvanger op een modern kantoor, ik noem maar wat. Op dit moment hangt ie mooi te wezen aan het plafond van de galerie!

“verliefd op een stoel, kan dat?”

Sheila Haasnoot She Art Gallery
Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×