Impressie video

NIRAC

Een prachtig mens, met een heldere blik, geïnspireerd door het leven. Zij brengt beiden samen in haar prachtig kleurrijk UPCYCLED Art.

Deze zeer ervaren, autodidactische kunstenaar werkt met grove grote lijnen, verweven met de eenvoud der natuur en urban life. Hoe langer je ernaar kijkt hoe meer je ziet. Het geeft rust in de druk aanwezige kleur en compositie.

NIRAC geeft oude doeken nieuw leven in de serie Upcycled.(SOLD)

 

 

  • Kunstschilder
LIFE IS SHORT, ENJOY

SERIE UPCYCLED  VAN NIRAC IN DE GALERIE.

2 grote abstracten op oude gerecyclede doeken. Veel verf in een prachtige eco-lijn. De oude doeken worden eerst opnieuw geprepareerd, daarna zet de kunstenaar er horizontaal een landschap, of stadsgezicht op, waarna het doek wederom letterlijk wordt gekanteld en dan gaat NIRAC verder op het doek in verticale stand. Hier begint het lijnenspel vol verf en vernis, dat uiteindelijk het kleurrijke upcycled resultaat oplevert.

Zij vraagt aandacht voor de vervuiling van steden, de weggooi cultuur en wil van iets bestaans ouds, iets mooi nieuws maken. En dat is gelukt!

Zeer trots dat deze kunstenaar werk bij SHE Art Gallery exposeert.

“een lieve vriendin, een ras-artiest”

Sheila Haasnoot She Art Gallery
Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×