Santicri

Santicri is an Italian artist who lives and works in Milan. With this artwork, the artist wanted to represent the instant of an action as in a photograph.

Freezing the moment

Santicri is an Italian artist who lives and works in Milan. With this artwork, the artist wanted to represent the instant of an action as in a photograph. Because that’s what photography does, freezing the moment, seizing a moment, freezing time.

Santicri is een hedendaagse Italiaanse beeldhouwer. Zijn carrière als landmeter en als architect bracht hem ertoe samen te werken met kunstenaars van harssculptuur. De behoefte om zichzelf te identificeren en zijn creativiteit te uiten werd sterker naarmate hij meer in aanraking kwam met sculpturen en ontwerpcomponenten.

Beweging en texturen zijn integrale onderdelen van zijn kunst. Zijn verbeeldingskracht en zijn emoties openen de deuren naar een kleurrijk en poëtisch onbekend universum. Santicri brengt over wat zijn ogen hem laten zien: een zekere harmonie tussen poëzie en modernisme. Zijn werken werden in korte tijd over de hele wereld positief onthaald, dankzij tentoonstellingen en samenwerking met galerijen in Italië en Europa.

Santicri werd geboren in 1992 in Macerata, Italië.

  • Beeldend kunstenaar
Freezing the Moment

“De verstilling in Popart, geweldig!”

Sheila Haasnoot She Art Gallery
Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×