Saskia Weerepas

Abstracte en surrealistische schilderijen, een palet van grijze/witte/aardkleurige tonen. Ontdek de verrassende surrealistische figuren

Surrealisme, abstract en figuratief

Van abstract naar figuratief, van semi-figuratief naar volledig abstract: het werk van Saskia Weerepas is voortdurend in beweging. Een speels en vloeiend lijnenspel in harmonie met zachte en aardse tinten kenmerken haar huidige werk.

Saskia houdt niet van quasi diepzinnige verklaringen over haar schilderkunst. Haar signatuur is duidelijk en spat van het werk af, en verder mag iedereen zijn eigen verhaal in het schilderij vertellen!

Beelden

In 2020 zijn haar beelden tot leven gekomen in haar unieke sculpturen, een ware ontdekkingstocht, met humoristische taferelen, surrealisme ten voeten uit! Alsof ze zo uit haar schilderijen gestapt zijn, gemaakt van epoxyklei met toevoegingen van allerlei materialen.

  • Kunstschilder
  • Sculpturiste

Vanaf haar vroegste jeugd heeft “Sas” geschilderd. Na de middelbare school koos ze voor de kunstacademie in Enschede. Zij maakte deze school niet af omdat ze zich niet kon voegen naar de wensen van de docenten. Zij stapte uit de academische wereld en ging haar eigen gang. Sinds januari 2008 heeft ze een eigen atelier en is fulltime bezig met schilderen.

“af en toe mag het schuren en daarna is het heel lovable”

Sheila Haasnoot She Art Gallery
Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×