Impressie video

Suus Suiker

Serie Pinned!

Pinned!

Mixed media kunstwerken, op papier op dibond.
Allereerst schildert Suus een model, op A3 formaat. Daarna wordt dit werk gedigitaliseerd, aangepast en vergroot tot 140 x 90 cm. Daarna werkt Suus hierop verder met pen, krijt, acrylverf en voegt zij er metalen, houten of fotografische elementen aan toe.

Thema

Mensen gebruiken technische elementen om de natuur te manipuleren. We gebruiken de natuur ook om tot nieuwe inzichten te komen. Bijvoorbeeld in de cosmetische industrie. Natuur en technologie komen samen in deze serie Pinned!

Fertility

Vruchtbaarheid met het Granaatappel symbool. De Vlinder is de vruchtbare periode van de rups.

Bloom

Schoonheid bloeit in ieder persoon en hoeft zich niet verbergen. Bloom! (Not under lock and key)

  • Kunstschilder

Na haar opleiding (tekenen en schilderen /grafische vormgeving) aan de Haagse Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten, die ze in 1990 heeft afgerond, is Suus enige jaren werkzaam geweest als illustrator en ontwerper bij een reclame-/ontwerpbureau. Pas in 2002 heeft ze besloten zich fulltime time te gaan bezighouden met vrije beeldende kunst en fotografie.

De eerste jaren als vrij kunstenaar was de mens haar bron van inspiratie. Ze maakte voornamelijk schilderijen in acryl op doek, met vaak vrouwen als onderwerp.
Tegenwoordig maakt Suus ook gebruik van nieuwe mediatechnieken en mediums. In haar mixed media werk ‘Pinned!’ combineert ze teken- en schildertechnieken met fotografische- en digitale elementen.

 

“Heel welkom! overal en altijd”

Sheila Haasnoot She Art Gallery
Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×