Impressie video

Willem Berkers

Uitblinker in vele disciplines

Geen hokjes

Een veelzijdig beeldend kunstenaar, die niet in een hokje geplaatst wil worden.
Foto’s, sculpturen, collages, boeken, beelden, objecten, schilderijen, kortom alles wat een vorm heeft en gebaseerd is op ervaringen die zijn creativiteit en fantasie prikkelen zijn door Willem Berkers omgezet in beeldende creaties.

In deze Online Expositie tonen we 2  van zijn disciplines, zijn schilderijen opgebouwd uit duizenden streepjes olieverf, of zoals Willem het altijd noemt “weefsels”of “tissues”.

Een prachtige aanvulling hierop zijn zijn gladde bronzen werken.

 

  • Kunstschilder
  • Beeldhouwer
  • Schrijver
samen met al mijn voorgaande werken ga ik voort naar morgen voor vast mijn allermooiste

Nog steeds is het boeiend om te kijken in mijn omgeving naar mensen of voorwerpen. Ik zie ze dan in hun geheel eigen schoonheid met vorm, kleur of inhoud, die blik of dat gebaar.

Vreemd eigenlijk dat niemand ons heeft uitgelegd wat schoonheid precies is en toch maakt ons gevoel voor schoonheid deel uit van onze persoonlijkheid en van ons bestaan. Zoete of bittere ervaringen raken iedereen. Maar eenmaal bij mij binnen kan ik ze helaas niet meer ontkennen en moet ik er iets mee doen. Daar ligt mijn oorsprong en samen met al mijn voorgaande werken ga ik voort naar morgen voor vast mijn allermooiste.

“mysterieus hoe je aandacht getrokken en vastgehouden wordt door zijn werk”

Sheila Haasnoot She Art Gallery
Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×