After rain comes…? – 80 cm

Door Marlies Geldof

Na regen komt zonneschijn. Daar staat dit werk voor. Je ramen zijn nog nat en vol druppels, maar de zon komt er alweer doorheen en verlicht je huis met haar warme gloed.

Kunstenaar
Marlies Geldof
Titel
After rain comes…? – 80 cm
Materiaal
bladmetaal, Epoxy, Hout, Mixed Media, Paneel
Afmeting
80
Verkoopprijs
€ 1995,00
Beschikbaarheid
Tijdelijk niet beschikbaar
In galerie aanwezig
Nee

Omschrijving

Stel je duistere donderwolken en harde regen voor. Je ramen zijn beslagen en vol met kleine regendruppels. De wereld ziet er kwaadaardig uit en het gaat tekeer buiten…. Maar plots trekt de lucht open en er komt een ongelofelijk mooie zonsondergang tevoorschijn. De lucht kleurt in alle mogelijke variaties rood, rose en oranje. Zonnestralen komen je huis binnen en verlichten alles met een gouden gloed. Je kunt eigenlijk niet geloven hoe donker het zojuist nog was en hoe gelukkig je jezelf mag prijzen om onderdeel uit te mogen maken van deze spectaculaire lichtshow. Het doet je herinneren; Na regen komt…?

Dit werk heeft een enorme glow. Het heeft een subtiele kleur gradient van neon rose aan de bovenkant naar neon oranje aan de onderkant. Het verwarmt de hele ruimte. Het bladgoud staat voor de zonnestralen en het werk heeft een mooi contrast tussen matte en hoogglans elementen zoals de speelse regendruppels. Voorzien van een moderne gouden rand die perfect past bij het bladgoud element.

Plaats uw kunsthars kunstwerken niet in direct zonlicht, of nabij een warmtebron.

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×