Impressie video

Don’t Waste Nice Objects

Door Ans Pullens

'Don't Waste Nice Objects' is een serie glaskunst, gemaakt van vintage glas en kristal. Het zijn serveerschalen, en kandelaars in verschillende maten. Zorgvuldig geselecteerd en bij elkaar gezocht.

Kunstenaar
Ans Pullens
Titel
Don’t Waste Nice Objects
Serie
Don't Waste Nice Objects
Materiaal
Glas
Afmeting
Diverse afmetingen
Verkoopprijs
Op aanvraag
Beschikbaarheid
Te koop
In galerie aanwezig
Nee

Omschrijving

“Don’t Waste Nice Objects”

GlassArt “Don’t Waste Nice Objects”.

Voor de serie  “Don’t waste nice objects” wordt vintage glaswerk gebruikt om nieuwe kandelaars, serveerschalen en tafelstukken te creëren, waardoor de vorm en functie van de originele objecten verandert. Alle kunstwerken zijn handgemaakt en uniek, samengesteld uit individueel  geselecteerde elementen. Het benadrukt het concept van circulaire economie en  is een combinatie van hergebruik van bestaande glasvoorwerpen en kunst. Bestaand materiaal samengesmeed tot glassculpturen, zonder materiaal verlies of gebruik te maken van nieuwe grondstoffen. Zorgvuldig worden mooie glazen en kristallen voorwerpen gekozen om deze tot een nieuw werk te assembleren.

“Don’t waste nice objects”, past uitstekend in het huidige tijdperk waarin producten snel worden weggegooid en we zoekende zijn naar een manier om minder gebruik te maken van grondstoffen waardoor we de aarde uitputten. Mijn doel is om mensen anders te laten kijken naar bestaande voorwerpen. Afzonderlijk lijken ze enigszins zonder waarden maar door ze te bewonderen op hun schoonheid en op een andere manier te verbinden worden het mooie voorwerpen. Deze kunstwerken zijn zeer geschikt om cadeau te geven of te krijgen.

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×