Impressie video

Faces #4

Door Karin Snijders

Faces #4 komt uit een serie gezichten gemaakt door Karin Snijders. Haar werk kenmerkt zich door het gebruik van vlastouw wat op een paneel geplakt wordt in allerlei vormen en dessins.

Kunstenaar
Karin Snijders
Titel
Faces #4
Materiaal
Paneel, vlastouw, acrylverf
Afmeting
20 x 30 cm
Verkoopprijs
€ 350,00
Beschikbaarheid
Te koop
In galerie aanwezig
Nee

Omschrijving

Faces #4 komt uit een serie gezichten gemaakt door Karin Snijders. In deze serie is zij op zoek naar vrijheid in compositie en krijgt die door haar gezichten sterk te abstraheren. Door de gezichten los te maken van een nek en schouders wordt het een object dat vrij in de ruimte is te plaatsen. Meerdere gezichten vormen samen een compositie die vrij is in te vullen met verschillende kleuren en dessins. Het vlastouw, wat kenmerkend is voor de kunstenaar, wordt met de hand geverfd en touwtje voor touwtje op het paneel geplakt. Bij dit werk is het paneel eerst beschilderd en dat blijft zichtbaar in de achtergrond. De dunne gegutste lijntjes in de achtergrond zorgen voor extra diepte werking.

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×