Bekijk onze VR Tour
Virtual Gallery
Impressie video

Flight

Door Teis Albers

Iedere bloem wordt apart gefotografeerd, en met zorg digitaal in een silhouette gevormd, aangepast met een witte kleur, vintage look, op een donker royal blauwe achtergrond.

Kunstenaar
Teis Albers
Titel
Flight
Serie
Silhouette
Materiaal
Chromaluxe
Afmeting
80 x 80 cm
Oplage
1/10
Verkoopprijs
€ 2145,00
Beschikbaarheid
Te koop, Zakelijke kunstlease
In galerie aanwezig
Nee

Omschrijving

Moderne nieuwe serie. Teis Albers creëert Silhouetten met het grootste geduld. Elke bloem is apart gefotografeerd en op zijn digitale doek verwerkt tot een mooi silhouet. Vele bewerkingen en een tikje humor ontbreken hierbij niet. De achtergrond van deze serie is een diep donkerblauw en alle bloemen zijn wit(gemaakt). Verder is de hele serie met een vintage look weergegeven. De uitstraling is heel modern, ook door de Chromaluxe afwerking.

Diverse maten mogelijk:

80 x 80 cm € 2.145,-
100 x 100 cm € 2.600,-
80 x 120 cm € 2.600,-

120 x 120 cm € 3.700,-
120 x 180 cm € 4.850,-

ChromaLuxe is een foto geprint op aluminium door middel van dye-sublimation. Het product staat voor helderheid en levendigheid van foto’s op gedrukte materialen. De inkt wordt door middel van sublimatie toegediend in de gecoate toplaag van aluminium. De inkt wordt bij een hoge temperatuur en onder hoge druk overgebracht in de coating.

ChromaLuxe wordt door sommigen HD-metal genoemd. Het is de nieuwste techniek op het gebied van foto en kunstverwerking. Het resultaat is een foto op aluminium, waarbij de diepe zwarting en de verzadigde kleuren elke verwachting overtreft.

Het resultaat gelooft u alleen als u het ziet. Het oppervlak is tevens in hoge mate kras- en vocht bestendig. Tezamen met archival inkten van Epson ontstaat er een bijzonder duurzaam work of art. ChromaLuxe is met afstand de beste in deze techniek.

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×