Bekijk onze VR Tour
Virtual Gallery
Impressie video

Mater Dolorosa

Door Romy van Rijckevorsel

Mater Dolorosa Geinspireerd op de Treurende Maria

Kunstenaar
Romy van Rijckevorsel
Titel
Mater Dolorosa
Materiaal
Acrylverf, Linnen, Olieverf
Afmeting
145 x 65 cm
Verkoopprijs
€ 2310,00
Beschikbaarheid
Te koop
In galerie aanwezig
Nee

Omschrijving

Het werk van Romy van Rijckevorsel is gewaagd, kleurrijk, heel erg uitnodigend voor persoonlijke interpretaties en niet vrijblijvend!

“Eigenlijk ben ik niet meer zo bezig met mooie dingen maken. Mijn uitgangspunt zijn meestal een paar foto’s die me heel erg aanspreken, die ik samen voeg. Tijdens het schilderen laat ik geleidelijk de foto los en geef ik meer ruimte aan mijn eigen invulling. Ik voeg persoonlijke herinneringen toe.  Ik laat graag vlakken als collages overlappen, wissel tekenen af met schilderen, creëer doorkijkjes en gebruik afwisselend verschillende patronen waardoor je door de verschillende lagen heen de diepte in kijkt.

Ik wissel ook graag gedetailleerde stukken af met grove, soms abstracte vlakken en patronen. Dat het resultaat dan niet altijd helemaal klopt, daar ben ik dan wel heel erg blij mee. Ik houd van schilderijen die schuren en wringen! Vind het heerlijk om af te stoten en tegelijkertijd aan te trekken!”

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×