Voor de meesten van ons is een verblijf op de Malediven niet weggelegd. Toch kun je de rust, luxe en schoonheid nu wel beleven via dit schilderij van 100 x 130 cm.

Kunstenaar
Geeske van de Molengraft
Titel
Muraka
Materiaal
Acrylverf, bladmetaal, incl. lijst, Linnen, Mixed Media, Overig, Hout
Afmeting
100 x 130cm (b x h)
Verkoopprijs
€ 3200,00
Beschikbaarheid
Te koop
In galerie aanwezig
Nee

Omschrijving

Op de Malediven vind je tal van luxe vakantieverblijven, zo ook het Muraka hotel dat deels onder het wateroppervlak van de turquoise zee verborgen ligt. Het zichtbare deel lijkt boven het wateroppervlak te zweven.

Voor de meesten van ons is een verblijf op die prachtige plek niet weggelegd. Toch kun je de rust, luxe en schoonheid nu wel beleven via dit schilderij van 100 x 130 cm.

Het linnen canvas is gespannen op een aluminium frame om vervorming te voorkomen. De schildering is opgebracht in acrylverf en de zee is voorzien van een hoogglans coating om de beleving van water te evenaren.

The Muraka bestaat uit beschilderd hout dat boven het doek zweeft en werpt gedurende de dag wisselende schaduwen op de zee. De weerkaatsing van de zon in de ramen is uitgebeeld in goudkleurig bladmetaal.

Het schilderij is voorzien van een baklijst.

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×