Mystic Forest

Door Geeske van de Molengraft

Het abstracte kunstwerk 'Mystic Forest' heeft de sfeer van een mysterieus, in nevel gehuld bos

Kunstenaar
Geeske van de Molengraft
Titel
Mystic Forest
Materiaal
Acrylverf, Overig, Paneel, leer, messing
Afmeting
56 x 70
Verkoopprijs
€ 1200,00
Beschikbaarheid
Te koop
In galerie aanwezig
Nee

Omschrijving

Hoewel Nederland bekend staat om haar wijdse landschap bestaande uit polders, geeft Geeske de voorkeur aan bossen. Ze houdt van de geur, beschutting, de prachtige kleuren en het ruisen van de bladeren. Hoe gek het ook klinkt, voor haar heers er een zekere orde in het repeterend patroon van de omhoog rijzende boomstammen. Zeker wanneer het zonlicht erdoor valt, levert dit prachtige plaatjes op.

Maar dat geldt ook voor in nevel gehulde bossen. Ze lijken donker en ondoordringbaar. Ze hebben iets onheilspellends, maar ook iets mysterieus en sprookjesachtig. De verstilling is wat Geeske aanspreekt en die heeft ze proberen te vatten in het wandobject Mystic Forest.

Het kunstwerk bestaat uit een houten paneel, waarop Geeske met een paletmes acrylverf in koele tinten heeft aangebracht. Als tegenhanger van dit koele palet, heeft ze warm bruin leer en messing toegepast, waardoor het werk voor haar heel fijn in balans voelt. Geldt dat voor jou ook?

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×