Impressie video

Peanuts

Door Christian van Hedel

Peanuts, zo hoort het te gaan, de liefde, het volgen van je gevoel. Het beleven van het hier en nu. Het kan zo eenvoudig zijn. Heb lief, deel liefde en relax.

Kunstenaar
Christian van Hedel
Titel
Peanuts
Serie
Fiction Elements
Materiaal
Acrylverf, Doek, spuitverf, diverse lagen vernis
Afmeting
100cm x 100cm x 3cm
Oplage
1 (originele schilderij)
Verkoopprijs
€ 2000,00
Beschikbaarheid
Te koop
In galerie aanwezig
Ja
Termijn betaling
Mogelijk

Omschrijving

Peanuts, zo hoort het te gaan, de liefde, het volgen van je gevoel. Het beleven van het hier en nu. Het kan zo eenvoudig zijn. Heb lief, deel liefde en relax. In deze moderne tijd gaat alles steeds sneller. Doordat een ieder meegesleurd wordt in deze voorbijrazende tijd, vergeten we vaak te genieten van wat we wel hebben. We zijn te vaak te veel bezig met plannen om straks, of later alles zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen. Maar straks en later blijft altijd bestaan.

Het hier en nu dat verdwijnt en dat wordt het verleden. Dan hebben we spijt dat we er niet meer ervan hebben genoten van die speciale momenten. Eigenlijk is het peanuts, het gaat om het beseffen dat de momenten van nu juist het belangrijkste zijn. Dan kan je je denk knop iets meer uitzetten en je gevoel weer meer gaan volgen.

Het Schilderij Peanuts gaat over deze beleving. Even op de stop knop, even beseffen, van wat we allemaal wel hebben en wie we om ons heen hebben. Dan voelt alles weer anders en kan je jezelf opladen. Zo eenvoudig kan het soms zijn. Peanuts.

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×