Bekijk onze VR Tour
Virtual Gallery
Impressie video

Silver linings

Door Marlies Geldof

Moderne wanddecoratie in een mosgroene kleur, voorzien van prachtige zilveren details, matte en glanzende kunsthars en een moderne aluminium rand.

Kunstenaar
Marlies Geldof
Titel
Silver linings
Materiaal
Acrylverf, Mixed Media, Paneel
Afmeting
90 cm
Verkoopprijs
€ 2195,00
Beschikbaarheid
Te koop, Zakelijke kunstlease
In galerie aanwezig
Nee

Omschrijving

Dit strakke en zeer unieke design kunstwerk is geïnspireerd op een persoonlijk proces. Soms lijken de doelen die je stelt in het leven onhaalbaar en zorgt dat voor frustratie. Door het beoefenen van dankbaarheid op een dagelijkse basis leer je de mooie ‘Silver linings’ te waarderen die je in iedere dag kunt ontdekken. Hierdoor ervaar je na wat oefening veel meer tevredenheid en kun je meer genieten van het proces in plaats van alleen de uitkomst. Het is maar een kleine stap van de matte waas naar het lichtgevende pad.

Het heeft alles met mindset te maken. De prachtige mosgroene kleur staat in dit geval voor groei. De zilveren lijnen reflecteren het licht als geen ander en de matte kunsthars geeft een interessant contrast met de hoogglans hars. Het werk bestaat uit meerdere lagen kunsthars in een mosgroene kleur. Tussen deze lagen zijn de bijzondere bladzilveren details aangebracht. Het kunstwerk ziet er in iedere fase van de dag anders uit omdat de lichtval de kleur beïnvloedt. Van donkergroen bij avond naar frisgroen overdag.

Het zilveren detail blijft ook in de avond licht reflecteren waardoor dat juist ’s avonds extra naar voren komt. Al met al zal dit prachtige werk je aandacht trekken zonder te overheersen. Afgewerkt met een moderne aluminium rand. (Eventuele rechte lijnen die in sommige foto’s zichtbaar zijn, zijn reflectie en zitten niet in het kunstwerk.)

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×