5 jaar Kunstgeluk! en dat vieren wij

5 jaar Kunstgeluk!

Sheila Haasnoot opende de deuren van haar moderne kunstgalerie voor het eerst 5 jaar geleden in november 2017.  De jaren zijn omgevlogen. Wat hebben we genoten, van onze kunst, van alles wat we meemaakten met onze geweldige kunstenaars en onze lieve klanten en iedereen die de galerie binnenstapte. Wij zijn trots op onze galerie en onze kunstenaars en iedereen die hier aan meegeholpen heeft!

Wat we bereikt hebben ging nooit vanzelf, daar hebben we keihard voor gewerkt. Van onze fouten leerden we, groeiden we en nu terug kijkend heeft alles zo moeten gaan. Wat een feest, al 5 jaar kunstgeluk! En dat gaan we vieren, met onze kunstenaars, klanten en iedereen die van kunst houdt. En proostend gaan we door, want we zijn nog lang niet klaar!

Kom het vieren! Zondag 20 november van 13-17 uur

SHE Art Gallery
De Huufkes 34, Nuenen 

Deze middag zijn een aantal van onze vaste kern professionele kunstenaars aanwezig in de galerie. Zij vertellen graag over hun werk!

-Elke Meulendijks

-Bart van der Voort

-Yann Schutters

-Nicole Ponjée

-Harry van Empel

-Cynthia Vandenbor

-Yvonne Jochems

-Karin Snijders

-Bas Berkelmans

-Sheila Haasnoot

-Elke Beljaars

-Karin Snijders

-Christian van Hedel

-Magda Meijer

Wessel Haasnoot van Brouwerij De Graas is deze middag ook weer van de partij, met heerlijke speciaal bieren!

Van Kunst word je letterlijk gelukkig

Een betonnen vloer, versleten Chesterfieldbank en bijna 400 vierkante meter KUNST. En dat laatste is waar het om gaat bij SHE Art Gallery. Kunstbeleving met een grote K. De galerie hangt en staat vol met moderne, toegankelijke en vooral pakkende kunst van een heel divers scala aan professionele Nederlandse kunstenaars die hun beste werk tonen.  Een walhalla voor de kunstliefhebber, kunstverzamelaar en voor iedereen, privé of zakelijk, die een uniek kunstwerk zoekt.

Wanneer je kunst koopt of leaset, dan koop je niet alleen dat ene prachtige beeld, die unieke foto of dat betoverende schilderij. Nee, je koopt als het ware de hele weg die een kunstenaar heeft afgelegd, om daar te komen, om dat kunstwerk te kunnen maken. Al zijn mislukkingen, probeersels en teleurstellingen, maar ook al zijn successen, en die in de toekomst.

model 2205

Maar dat is zeker niet alles wat je koopt (al is dat al best wel veel). Een kunstliefhebber wil graag een stukje van zichzelf weerspiegeld zien in een kunstwerk, iets heel eigens, het stukje kunst waar hij verliefd op geworden is, iets waar hij altijd van blijft houden en niet meer wil missen.

Bij verliefd worden op en een aanschaf van kunst telt ook de uitstraling naar de buitenwereld toe om te laten zien wie jij bent. Kijk eens, dit is mijn smaak, mijn beleving, mijn kunstwerk, dit ben ik! Dat geldt voor privé aankopen maar zeker ook voor bedrijven..

En precies om deze reden is kunstbeleving voor iedereen anders, vindt de een dit mooi en de ander dat, heerlijk toch. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje in onze spreekwoordelijke keuken te komen nemen, voor kunstbeleving, aankoop en kunstadvies op maat!

Onze openingstijden:
Woensdag en zondag 13-17 uur,
Vrijdag 13-20 uur

SHE Art Gallery
De Huufkes 34, Nuenen

Neem een kijkje op onze website >>

happy me there're three 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×