Team workshop schilderen

Voor bedrijven en andere teams

Een medewerker of teamlid die bevlogen zijn of haar werk doet. Een team dat goed samenwerkt, en elkaar stimuleert en op rolletjes loopt. En tevreden klanten natuurlijk. Dat wil toch iedereen. Zomaar wat feitjes op een rij.

  • Ziekte en burn-out: kost gemiddeld €300,- per dag. En een hoop gedoe!
  • Ontevreden medewerker die vertrekt kost gemiddeld 30% tot 200% van het jaarsalaris.
  • De relatie tussen bevlogen teams en de prestaties van bedrijven is wetenschappelijk onderzocht door James Harter. Teams met bevlogen mensen leidt tot 12% meer omzet en 12% meer klanttevredenheid. En de productiviteit is zelfs tot 18% hoger in vergelijking met minder bevlogen teams.

atelier van sheila haasnoot she art gallery eindhoven nuenen atelierroute SHE Art Gallery galerie diner Eindhoven

Bij SHE Art Gallery worden complete team schilder workshops gegeven, tot 21 personen. U wordt in onze galerie vol prachtige kunst alvast geïnspireerd en uw kantoor of werkruimte wordt een stuk fraaier met een kunstwerk aan de muur!

Alles wordt op maat en in overleg bepaald; hoeveel schilderijen, hoe groot, hapje, lunch of diner, wat u wilt.
Uiteraard is de prijs hiervan afhankelijk, wij maken graag een offerte.

Ik wil graag informatie over de Team Workshop schilderen bij SHE Art Gallery

U vraagt middels dit formulier informatie op, wij nemen contact met u op om u te informeren op maat.
  • Geeft u ons alvast aan waar uw interesse naar uit gaat, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om alles met u af te stemmen.

workshop kunst schilderen nuenen eindhoven she art gallery galerie eindhoven

HOE KUNST ZICHZELF TERUG VERDIENT

Kunst op kantoor vergroot de productiviteit en verlaagt ziekteverzuim, aldus onderzoek van Business art service.
Dit is een verfrissend inzicht, een nieuw idee: KUNST INSPIREERT. En geïnspireerde medewerkers, zijn de meest gemotiveerde medewerkers. Dankzij deze boost aan productiviteit krijg je dus veel meer gedaan met minder personeel.

KLEINERE KANS OP BURN-OUT

Kijken naar een kunstwerk wekt dezelfde blije gevoelens op als wanneer we verliefd zijn. Stress verdwijnt en we ontspannen. Kunst op kantoor verlaagt de kans op een burn-out dan ook met 10%.

PRETTIG WERKEN

Kunst op kantoor zorgt voor een prettige werkomgeving. Het is wetenschappelijk bewezen dat kunst in sterke mate de beleving van het kantoor beïnvloedt. Kunst zorgt voor een dynamisch, eigentijds karakter en bovendien voor een positieve verzorgde uitstraling van de werkomgeving naar alle medewerkers.

Kunst heeft ook een sterke relatie met tevredenheid, verzuim, productiviteit en vermindering van stress. Kunst op kantoor maakt je medewerkers vitaler, gelukkiger en zorgt ervoor dat ze zich prettig voelen in hun werkomgeving. EN DIT MOTIVEERT.

SUCCESVOLLER

Kunst is dus zeker een effectief middel om de motivatie te verbeteren, zodat jij en je medewerkers productiever, creatiever en succesvoller zijn voor je bedrijf.

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×