Kunstadvies

Kunstadvies

Iedereen kan bij SHE Art Gallery terecht voor kunstadvies. Door een groot netwerk aan kunstenaars en kennis van en over hun werk, kunnen wij particulieren en bedrijven voorzien van een deskundig advies over een eventuele kunstaankoop.

Wij gaan op zoek naar kunst die bij u persoonlijk of uw werkomgeving past en/of de uitstraling van het bedrijf benadrukt. Hiervoor komen wij gratis bij u langs om uw wensen te bespreken en natuurlijk een kijkje te nemen en de ruimte te scannen. Zo kunnen wij u het allerbeste kunstadvies geven.

    Kunstadvies op Maat     Kunstadvies op maat SHE Art Gallery

Interieur Styliste

Wekelijks, elke vrijdagmiddag is interieur-styliste Nancy van Empel, van DURV interieuradvies, aanwezig in de galerie om u te adviseren en eventueel samen met u een interieurplan op te stellen. Neemt u gerust foto’s mee van uw interieur, of lege muur.

DURV! interieuradvies logo

Alvast inspiratie opdoen? Kijk bij onze Kunstenaars of Kunstcollectie. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Ik wil graag Kunstadvies op maat.

Voor kunstadvies op maat kom ik graag bij u langs! Kunstadviseur Nancy van Empel | Sheila Haasnoot
Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×