Kunstlease

Kunst is je visitekaartje

Naast de financiële en fiscale voordelen heeft kunst op de zaak grote meerwaarde. Het is mede je visitekaartje en werkt positief mee aan jouw imago en uitstraling. Kunst is een ijsbreker en helpt bij moeilijke gesprekken. Kijken naar kunst maakt letterlijk een geluks-hormoon aan dat bijdraagt aan je creativiteit, productiviteit en vitaliteit. En natuurlijk niet alleen dat van jezelf, maar ook van medewerkers en klanten.
Kunst inspireert en schept een prettig werkklimaat.

Een goed geplaatst kunstwerk, dat bij jezelf en je bedrijf past, benut al deze voordelen. Hier helpen wij je graag bij. Ons eerste gesprek, op de zaak of in de galerie, helpt ons om een goede match te vinden qua kunstwerk(en). Maar misschien heb je al een kunstwerk op het oog?

Kunst op de zaak, zonder investering

SHE Art Gallery biedt zakelijke kunst-lease aan. Wij komen hiervoor graag bij je langs op de zaak, of bespreken e.e.a. bij ons op de galerie. Dan zie je ook meteen onze ruime collectie kunstwerken.

 

Kunstlease

Bij kunst-lease wordt er voor een vaste periode van 5 jaar een kunstwerk geleased. Je betaalt hiervoor een maandelijks bedrag van 2% excl. btw over de waarde van het kunstwerk (De prijs bij start van het leasetermijn).
Na deze periode van 5 jaar krijg je de mogelijkheid dit kunstwerk aan te kopen voor 10% van de oorspronkelijke waarde, excl. btw.

Wil je bijvoorbeeld een kunstwerk leasen van  € 1.000,- dan betaal je € 20,- per maand (excl. btw). Wij factureren je per half jaar dan € 120,- (excl. btw). Na 5 jaar heb je de mogelijkheid dit kunstwerk aan te schaffen voor € 100,- (excl. btw).

Vanwege fiscaal voordeel kiezen vele bedrijven voor deze constructie.

Vraag vrijblijvend een kunstadvies/kunstlease gesprek aan bij het team van SHE Art Gallery.
Bel : 06 42621622

 

Aanvraag Kunst Lease oriëntatie

Voor kunst-lease op maat kom ik graag bij u langs voor een oriënterend gesprek. Kunstadviseur Sheila Haasnoot | SHE Art Gallery

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×