Over ons

Kunstgalerie
met Nederlandse kunst van deze eeuw

De collectie kunst bij SHE Art Gallery is modern, onderscheidend en van voornamelijk Nederlandse kunstenaars! In een sfeervolle ambiance exposeren wij een grote collectie kunstwerken van professionele kunstenaars.

Wij hebben doorlopend een prachtige expositie van onze kunstenaars. Tevens organiseren wij thema- en solo- exposities, proeverijen en workshops. Ook hosten wij off-site vergaderingen en geven wij kunstadvies op maat voor kunstkoop, privé en zakelijk en zakelijke kunstlease.

*
Agenda en Openingstijden

Neem gerust eens een kijkje op onze agenda om een indruk te krijgen van wat er de komende maanden allemaal te zien en te beleven is op de galerie. Openingstijden zijn (op afspraak):

Woensdag 13-17 uur
Vrijdag 13-20 uur
Zondag 13-17 uur

[SHE = Sheila Haasnoot-van Empel]

Eigenaresse Sheila Haasnoot schildert al haar hele leven. Haar werken zijn kleurrijk en vol expressie. Geen perfectie, maar emotie! Kleuren spelen daarbij een grote rol. SHE Art Gallery huisvest tevens het Atelier van Sheila Haasnoot. Het geeft bezoekers de kans om een kijkje in de keuken te nemen van deze Kunstenares.

NJOY ART

(ons motto) Genieten van kunst is waar kunst voor bedoeld is. Voor de grote of kleine genieter, de stille of uitbundige genieter. Voor een kunstkenner of juist niet. Openstaan voor kunst die je aanspreekt, dat is alles.

Kunstadvies

Iedereen kan bij SHE Art Gallery terecht voor kunstadvies. Door een groot kunstenaarsnetwerk en kennis van en over hun werk, kunnen wij particulieren en bedrijven voorzien van een deskundig advies over een eventuele kunstaanschaf.

Wij gaan op zoek naar kunst die bij jou persoonlijk of jouw werkomgeving past en de uitstraling van het bedrijf benadrukt. Alvast inspiratie opdoen? Kijk bij onze kunstenaars of kunstcollectie. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Klik hier voor meer informatie Kunstadvies

Vergaderen bij SHE Art Gallery

Sheila benut de prachtige locatie in Nuenen optimaal door o.a. off-site vergaderen aan te bieden en teambuilding-workshops te hosten. De galerie is de perfecte plek om een productieve brainstormsessie of een teamlunch te organiseren. Aan sfeer geen gebrek en creativiteit roept creativiteit op!

Informatie en offerte aanvraag

Sheila Haasnoot
she@sheartgallery.com
06 42621622

DURV Interieuradvies

Wekelijks, op vrijdagmiddag is interieur adviseur Nancy van Empel, van DURV interieuradvies, aanwezig in de galerie om u te adviseren en eventueel samen met u een interieurplan op te stellen. U kunt hiervoor een afspraak met haar maken via e-mail contact@durvinterieuradvies.nl of  bel 06 14567631.

 

 

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×