Over ons

Kunstgalerie met eigentijdse, toegankelijke  kunst.

De collectie kunst bij SHE Art Gallery is modern en pakkend! In een sfeervolle ambiance exposeren wij een grote collectie kunstwerken van een vaste en wisselende groep kunstenaars, voornamelijk uit Nederland. Wij hebben altijd exposities van onze vooraanstaande, professionele kunstenaars of van een aanstormend, veelbelovend talent. Tevens organiseren wij proeverijen, workshops en evenementen, hosten wij off-site vergaderingen, teambuilding- of brainstormsessies, en geven wij kunstadvies op maat.

Neem maar eens een kijkje op onze agenda om een indruk te krijgen van wat er de komende maanden allemaal te zien en te beleven is op de galerie. Openingstijden zijn:

Woensdag 13-17 uur
Vrijdag 13-20 uur
Zondag 13-17 uur

[SHE = Sheila Haasnoot-van Empel]

Eigenaresse Sheila Haasnoot maakt al haar hele leven schilderijen. Haar werken zijn kleurrijk en vol expressie. Zij zet volop emotie op het doek, een dringende vraag of hersenspinsel. Geen perfectie, maar emotie! De kleuren spelen daarbij een grote rol. SHE Art Gallery huisvest tevens het Atelier van Sheila Haasnoot, Sheesnut Art. Het geeft bezoekers de kans om een kijkje in de keuken te nemen van deze Kunstenares.

NJOY ART

Genieten van kunst is waar kunst voor bedoeld is. Voor de grote of kleine genieter, de stille of uitbundige genieter. Voor een kunstkenner of juist niet. Openstaan voor kunst en binnenlaten wat je aanspreekt, dat is alles.

Kunstadvies

Iedereen kan bij SHE Art Gallery terecht voor kunstadvies. Door een groot netwerk aan kunstenaars en kennis van en over hun werk, kunnen wij particulieren en bedrijven voorzien van een deskundig advies over een eventuele kunstaankoop. Wij gaan op zoek naar kunst die bij jou persoonlijk of jouw werkomgeving past en de uitstraling van het bedrijf benadrukt. Alvast inspiratie opdoen? Kijk bij onze Kunstenaars of Kunstcollectie. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Off-site vergaderen in een kunst galerie.

Sheila benut de prachtige locatie in Nuenen optimaal door o.a. off-site vergaderen aan te bieden, of teambuilding-workshops te organiseren. De Galerie is de perfecte plek om een productieve brainstormsessie of een teamlunch te organiseren. Aan sfeer geen gebrek en creativiteit roept creativiteit op!

INFORMATIE en offerte aanvraag

Sheila Haasnoot
she@sheartgallery.com
06 42621622

Ben jij kunstenaar en wil je ook exposeren in onze galerie?

Als eigenaresse van SHE Art Gallery bied ik een podium aan een prachtige selectie professionele kunstenaars. Tevens organiseer ik gast-exposities voor kunstenaars(groepen). Ik zie heel wat kunstenaars voorbijkomen en tussen deze kunstenaars zit enorm veel talent. Na een ballotage (door mij) kunt u ook een plaatsje krijgen in de gast-editie van de galerie.
Informatie.

 

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×