Over ons

Kunstgalerie met pakkende, eigentijdse, toegankelijke  kunst.

De collectie kunst bij SHE Art Gallery is zeer boeiend en pakkend! In een bijzonder sfeervolle ambiance exposeren wij een collectie kunstwerken van een vaste en wisselende groep kunstenaars. Er worden gast-exposities georganiseerd en een paar keer per jaar zal er in de galerie een solo expositie te zien zijn van een vooraanstaand kunstenaar of van misschien wel een aanstormend, veelbelovend talent. Wij organiseren netwerkochtenden voor bedrijven in Nuenen en omgeving, proeverijen en  SHE Art dinner!
Neem maar eens een kijkje op onze agenda om een indruk te krijgen van wat er de komende maanden allemaal te zien en te beleven is op de galerie. Openingstijden vindt u op onze HOME pagina.

[SHE = Sheila Haasnoot-van Empel]

Eigenaresse Sheila Haasnoot maakt al haar hele leven schilderijen. Haar werken zijn kleurrijk en vol expressie. Zij zet graag een emotie op doek, een vraag of gedachte. Geen perfectie, maar emotie! De kleuren spelen daarbij een grote rol.

NJOY ART

Kunst voor de kunstliefhebber, verzamelaar & kunstenaar. Genieten van kunst is waar kunst voor bedoeld is. Voor de grote of kleine genieter, de stille of uitbundige genieter. Voor een kunstkenner of juist niet. Openstaan voor kunst en binnenlaten wat je aanspreekt.

Kunstadvies

Zo kan iedereen bij SHE Art Gallery ook terecht voor kunstadvies. Door een groot netwerk aan kunstenaars en kennis van/over hun werk, kan ik particulieren en bedrijven voorzien van een deskundig advies over een eventuele kunstaankoop. Wij gaan op zoek naar kunst die bij jouw persoonlijk en/of jouw werkomgeving past en de uitstraling van jouw bedrijf benadrukt. Alvast inspiratie opdoen? Kijk bij onze Kunstenaars of Kunstcollectie. Neem gerust geheel vrijblijvend contact met me op.

Off-site vergaderen in een kunst galerie.

SHE Art Gallery huisvest tevens het Atelier van Sheila Haasnoot, Sheesnut Art. Het geeft bezoekers de kans om een kijkje in de keuken te nemen van deze Kunstenares.

Sheila benut de prachtige locatie in Nuenen optimaal door o.a. Off-site vergaderen, en SHE-Art-Dinner (wine-sharing-style-Topkok) aan te bieden en teambuilding workshops te geven. De Galerie is de perfecte plek om een productieve brainstormsessie of een teamlunch te organiseren. Aan sfeer geen gebrek en creativiteit roept creativiteit op!

Voor informatie neemt u gerust contact op:
Sheila Haasnoot
she@sheartgallery.com
06 42621622

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×