Persmap

Persmap

Sheila Haasnoot (Geldrop 1970) is oprichtster van SHE Art Gallery, een grote, moderne vooruitstrevende kunstgalerie in kunstenaarsdorp Nuenen, onder de rook van Eindhoven.

In november 2017 opende zij haar galeriedeuren met een prachtige collectie van voornamelijk Nederlandse kunstenaars.

21th Century Art

De uitstraling van de galerie is groot (400 m2) en de beleving sfeervol, met een oude Chesterfield bank en een heerlijke houtkachel, grote lange tafels en hangplekken, en natuurlijk een groot atelier. Maar het belangrijkst is de KUNST.

Sheila Haasnoot vertegenwoordigt ruim 25 professionele kunstenaars. De kunst is van deze eeuw en van allerlei pluimage, groot, klein, abstract, realistisch, beeldend, surrealistisch, intuitief, etc.

In de galerie vind je kunstwerken vervaardigd van zeer uiteenlopende materialen,  zoals stalen wandwerken, collage, fotografie, brons, keramiek, kunsthars, olie en acrylverf en epoxy.

Kunstadvies

Het SHE Art Gallery team, o.l.v. Sheila Haasnoot geeft vrijblijvend advies aan particulieren en bedrijven, over de aankoop van kunst.
Zoals aan Michelinster Restaurant ‘De Rozario’ in Helmond.

Kunstadvies op maat SHE Art GalleryIn de galerie is regelmatig een nieuwe expositie te bewonderen en de moderne galerie leent zich ook uitstekend voor evenementen en bijeenkomsten, proeverijen, vergaderingen. In ons AGENDA item op de website vindt u alles wat er op de planning staat.

wijnproeverij SHE Art Gallery

 

 

 

 

 

Een aantal grote namen hebben zich al in de galerie laten zien, zoals de inmiddels wereldberoemde Pop Art Artieste Loes van Delft.

KunstCadeauBon
Kunst Cadeau Bon SHE Art Gallery Nuenen Eindhoven kunstkopen galerie

De KunstCadeauBon van SHE Art Gallery geeft klanten de kans om een kunst-tegoed op te bouwen. Voor een verjaardag, huwelijk of zomaar, kunnen genodigden, vrienden of familie, naar de galerie verwezen worden.

 

LOGO’s

   
   

Deze Persmap geeft enig inzicht in de galerie. Wij staan uiteraard altijd open voor belangstellende vragen of interviews. Heeft u info gemist, laat het ons gerust weten.

Sheila Haasnoot

SHE Art Gallery
De Huufkes 34, Nuenen
 06 42621622

she@sheartgallery.com

www.sheartgallery.com

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×