Bekijk onze VR Tour
Virtual Gallery
Impressie video

Persmap

Persmap

Sheila Haasnoot (Geldrop 1970) is de oprichtster van SHE Art Gallery, een jonge, grote, moderne vooruitstrevende kunstgalerie in kunstenaarsdorp Nuenen, onder de rook van Eindhoven. Als kunstenaar heeft Sheila haar droom verwezenlijkt en opende zij haar nieuwe galeriedeuren in november 2017 met een prachtige collectie van voornamelijk Nederlandse kunstenaars. In 2019 staat SHE Art Gallery op kunstbeurs Affordable Art Fair in Amsterdam, 31 okt-3nov 2019.

CynthiaVandenbor Romy van Rijckevorsel Flamenco in Blue SHE Art GAllery Bite me! by Bart van der Voort groene appel ZSHE Art Gallery Nuenen Eindhoven kunstgalerieCaroline Willems SHE Art Gallery De vrolijke drinkster Inge Smits El Toro2 SHE Art Gallery Moderne kunst zomergalerie

21th Century Art

De uitstraling van de galerie is groot (400 m2) en de beleving sfeervol, met oude Chesterfield banken en een heerlijke houtkachel, grote lange tafels en hangplekken, en natuurlijk een groot atelier. Maar het belangrijkst is natuurlijk de KUNST. Sheila Haasnoot vertegenwoordigt ruim 30 kunstenaars. De kunst is van deze eeuw en van allerlei pluimage, groot, klein, abstract, realistisch, beeldend, surrealistisch, intuitief, etc.

Kunstadvies

Sheila geeft vrijblijvend advies aan particulieren en bedrijven, over de aankoop van kunst.
Zoals onlangs aan Michelinster Restaurant ‘De Rozario’ in Helmond.

Kunstadvies op maat SHE Art Gallery

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de galerie is regelmatig een vernieuwende expositie te bewonderen. Maar de moderne galerie leent zich ook uitstekend voor evenementen en bijeenkomsten, proeverijen, vergaderingen en workshops.

wijnproeverij SHE Art Gallery

 

 

 

 

 

 

En iedere maand heeft zij in een deel van de galerie, ruimte voor 6 gast-kunstenaars, om hun kunst een podium te bieden. Het blijft voor de regelmatige bezoeker interessant om terug te komen naar de galerie.
Tenminste 1 maal per jaar wordt een middelbare school in Brabant uitgekozen voor een solo expositie, de ‘Jong Talent’ expositie.

Een aantal grote namen hebben zich al in de galerie laten zien, zoals Jan-Peter van Opheusden en Nico Vrielink.

KunstCadeauBon
Kunst Cadeau Bon SHE Art Gallery Nuenen Eindhoven kunstkopen galerie

De KunstCadeauBon van SHE Art Gallery geeft klanten de kans om een kunst-tegoed op te bouwen. Voor een verjaardag, huwelijk of zomaar, kunnen genodigden, vrienden of familie, naar de galerie verwezen worden.

 

LOGO’s

   
   

 

Deze Persmap geeft enig inzicht in de galerie. Wij staan uiteraard altijd open voor belangstellende vragen of interviews. Heeft u info gemist, laat het ons gerust weten.

Sheila Haasnoot

SHE Art Gallery
De Huufkes 34, Nuenen
 06 42621622

she@sheartgallery.com

www.sheartgallery.com

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×