Duo expositie ‘bij ons boven’ Christian van Hedel & Harry van Empel

Ieder kwartaal hebben wij een mooie Solo of duo expositie van onze kunstenaars ingericht ‘bij ons boven’. De tweede 3 maanden van 2024 is de eer aan 2 kunstenaars: Harry van Empel & Christian van Hedel .

Harry van Empel:

Harry van Empel schildert ‘blokjes’ die vrijheid symboliseren. Iedereen is vrij om eigen kleur te kiezen, 1 of meerdere, om fouten te maken en opnieuw te kiezen. Vrijheid in eigenheid. Laat je niet in een hokje duwen en bouw aan je eigen kleurenkaart, zoals jij het wil.

In zijn levenslange ervaring heeft Harry zelf ook vele kleuren gezien, verschillende paden bewandeld en keuzes gemaakt.  Zijn biografie is een prachtig verhaal.. maar hij schildert liever.

denk niet in hokjes maar in blokjes Harry van Empel

‘Denk niet in hokjes maar in blokjes’ deze tekst las Harry in een krant, het was precies wat hij met zijn kunst wil zeggen! Hij knipte de krantenkop uit en plakte hem op het frame aan de achterkant van het grote kunstwerk dat hij op dat moment schilderde, het werd een prachtig exemplaar.

Christian van Hedel:

Zijn werk is kleurrijk, abstract, ontstaan uit emoties. Deze emoties liggen verborgen in zijn “verhalen op het doek”.

HET ONBEWUSTE TRANSFORMEREN NAAR HET BEWUSTE.

De schilderijen die Christian van Hedel vervaardigt, ontstaan uit emotie en door hedendaagse gebeurtenissen die hem persoonlijk raken.  Accepteren van de emotionele ontwikkelingen van hem als persoon, in het dagelijkse leven.  Het creëren van beeldend kunst is voor hem als het vertellen van een verhaal of poëzie.

Van april t/m juni 2024 is de DUO expositie ‘bij ons boven’ | Christian van Hedel & Harry van Empel  te bewonderen bij SHE Art Gallery
Onze bovenverdieping is alleen per trap te bereiken.

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×