Expositie ‘bij ons boven’ Harry van Empel

Ieder kwartaal hebben wij een mooie Solo expositie van onze kunstenaars ingericht ‘bij ons boven’. In juni en juli van 2024 is de eer aan Geldrops kunstenaar: Harry van Empel.

Harry van Empel schildert ‘blokjes’ die vrijheid symboliseren. Iedereen is vrij om eigen kleur te kiezen, 1 of meerdere, om te veranderen en opnieuw te kiezen. Vrijheid in eigenheid. Laat je niet in een hokje duwen en bouw aan je eigen kleurenpalet, zoals jij het wil.

In zijn levenslange ervaring heeft Harry zelf ook vele kleuren gezien, verschillende paden bewandeld en keuzes gemaakt.  Zijn biografie is een prachtig verhaal.. maar hij schildert liever.

denk niet in hokjes maar in blokjes Harry van Empel

‘Denk niet in hokjes maar in blokjes’ deze tekst las Harry in een krant, het was precies wat hij met zijn kunst wil zeggen! Hij knipte de krantenkop uit en plakte hem op het frame aan de achterkant van het grote kunstwerk dat hij op dat moment schilderde, het werd een prachtig exemplaar.

Van mei t/m juli 2024 is deze expositie ‘bij ons boven’ | Harry van Empel  te bewonderen bij SHE Art Gallery
Onze bovenverdieping is alleen per trap te bereiken.

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×