In the Spotlight | Yvon van Wordragen

“THE MOST BEAUTIFUL THING WE CAN EXPERIENCE IS THE MYSTERY OF CREATING”

Deze uitspraak is haar drijfveer is. Het creëren van iets… het bestaat nog niet, is nog niet bedacht en zéker niet tastbaar. De zoektocht naar dát wat al broeierig aanwezig is in het brein, de fantasie, het zoeken en soms vechten met het materiaal. Uitproberen, veranderen, opbouwen, soms gedeeltelijk weer afbreken en opnieuw beginnen. Met uiteindelijk de beloning …… er is een nieuwe creatie ontstaan.

Yvon van Wordragen is een beeldend kunstenaar, die zich van jongs af aan al bezig houdt met vormgeving. Zij is begonnen met schilderen, maar zich later ook gaan toeleggen op het maken van bronzen beelden.

Haar bronzen dieren zijn soms aandoenlijke, bijna knuffelige beesten. Humor ontbreekt niet in deze werken in groot en klein formaat. Ook grote krachtige dieren geeft zij gestalte in brons. Grof realistisch met veel flair creëert Yvon ieder haar dieren, die inmiddels een begrip zijn geworden in Nederland en ver daarbuiten.

Meer over Yvon van Wordragen >>

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×