TROTS – 1ste lustrum!

Kunstgeluk!
‘Time flies when you’re having fun’

Met volle overgave en veel plezier hebben we afgelopen 5 jaar, samen met onze professionele kunstenaars, gewerkt aan de meest inspirerende en passende kunstoplossingen voor onze klanten, in huis en op de zaak, in binnen en buitenland! SHE Art Gallery bestaat deze maand vijf jaar en dat vieren wij!

We zijn trots op de afgelopen 5 jaar en willen deze maand ook al onze klanten en kunstenaars bedanken! Zij hebben dit mede mogelijk gemaakt. We pakken deze maand uit met een Feestdag op 20 november, hierover meer in onze agenda.

Verder zijn we de hele maand cadeautjes aan het uitdelen! Bij aankoop van een kunstwerk ontvangt u sowieso een mooi kunst-cadeau van ons van een van onze kunstenaars. Wie en wat dat is laten we nog eventjes geheim… maar het heet ‘She’, hoe toepasselijk is dat.

Ook komen we deze jubileummaand met mooie nieuwe kunstwerken van onze vaste kern kunstenaars en ook een paar leuke extraatjes!
Nieuwe keramiek-kunst in de galerie van Edith Tergau en staal-kunst van Mainkunstenaars en nieuwe schilderijen van  Elke Meulendijks en Marian van Nunen.

Reden genoeg om eens binnen te wandelen op zoek naar kunst, wij helpen je graag bij je kunstkeuze.
Woe 13-17 uur
Vrij 13-20 uur
Zon 13-17 uur

SHE Art Gallery
De Huufkes 34, Nuenen

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×