Voorjaars kriebels met kunst

Nieuw

De nog winterse voorjaars maanden februari en maart staan vol van NIEUW werk in de galerie. Te gek keramiek, nieuwe Earthly’s, portretschilderijen, code+wood en collage-art. We laten je genieten van nieuwe werken van onze bekende collectie kunstenaars en ook kunst van hele nieuwe kunstenaars in de galerie zoals Olav van Lede (vanaf 14 februari) en Janneke Bruines.

Deze twee toppers passen met hun kunstwerken uitstekend bij de rest van onze ‘garde’. Hun kunst is modern van deze eeuw, past in moderne huizen van nu. Zij hebben, zoals je het van ons gewend bent, een heel eigen herkenbare stijl.

Open

Woensdag 13-17
Vrijdag 13-20
Zondag 13-17

Ook carnavals zondag 11 februari zijn wij gewoon open!

Goed advies

Een goed advies, veel stijlen, en mooie keuzes leiden vanzelf tot een een waardevolle kunstaankoop.

Wij helpen je hier graag bij.

Kunst geeft je huis precies dat wat het ‘af’ maakt, het ademt jouw smaak uit, het hoort bij jouw stijl en inrichting maar vooral bij je hart.
Dat alles samen noemen we eclectisch, zodra een kunstwerk geplaatst wordt, klopt het geheel. En daar worden wij heel blij van, en jij ook!

Deze frisse en natte februari en maart  zien we heel vaak de binnenkant van ons huis en dan is het extra prettig om hier van de kunnen genieten.

NJOY Art

Dat is ons thema, genieten van kunst, groot of klein!

Loop daarom gerust eens binnen in onze grote 400m2 galerie vol moderne kunst van deze eeuw, voor de mensen en huizen en bedrijven van nu.

SHE Art Gallery zit op De Huufkes 34 in Nuenen, je kan gratis parkeren voor de deur, dat is wel zo handig. De kachel staat aan en de koffie staat laar, en het belangrijkste is natuurlijk onze prachtige collectie kunst en onze warme glimlach!

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×