Galerie in Brabant

Art Gallery

Wanneer u al eens een bezoek gebracht heeft aan een kunstgalerie in Eindhoven, Breda of Den Bosch, plaats dan SHE Art Gallery in Nuenen ook gerust eens op uw To-See lijstje. Een grote moderne galerie met een zeer persoonlijke touch. U zult zich verbazen over de diversiteit aan kunst. Het is heel moderne kunst, in vele stijlen en materialen, kunst van deze eeuw, van Nederlandse kunstenaars!

De galerie heeft een stoere moderne uitstraling waar iedereen zich thuis voelt. Het is dan ook een prettig uitstapje om bijvoorbeeld samen met uw partner van kunst te komen genieten. En terwijl u van een heerlijk kopje koffie geniet, kunt u samen mooie keuzes maken voor een persoonlijk kunstwerk in uw huis of op kantoor.

One Night in Milan

SHE Art Gallery in Nuenen is een serieuze kandidaat op de kunstmarkt. Een eigentijdse kunst galerie die flink aan de weg timmert. Diverse exposities komen voorbij en er is altijd een doorlopende expositie van een prachtige selectie vaste kunstenaars. Mis niets, kijk op de website bij AGENDA.

De galerie scoort hoog voor wat betreft kunstenaars. Bekende namen zoals Marlies Geldof, Bart van der Voort, Elke Meulendijks, Cynthia Vandenbor en Yvonne Jochems exposeren altijd met hun kunst in de galerie. Deze galerie is ook thuisbasis voor rising stars, zoals Olav van lede en de top van Nederland Loes van Delft, die hele hoge ogen gooien in de kunstwereld.

Eigenaresse Sheila Haasnoot heeft een mooie selectie voor u gemaakt en staat altijd klaar om u bij uw kunstkeuze te begeleiden. Haar motto is NJOY ART, dat is in haar ogen het aller belangrijkste, voor de kunstverzamelaar, de kunstgenieter, de kunstenaar en voor de galerie.

Niets missen?  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief ( ongeveer 10x per jaar)

Onze openingstijden zijn

Woensdag 13-17 uur
Vrijdag 13-20 uur
Zondag 13-17 uur

In de maand augustus is de galerie gesloten, maar wel bereikbaar voor het maken van afspraken voor kunstadvies, proefplaatsing en bezorging.

De koffie (of thee) staat klaar!

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×