Kunst definieert je woning

Sfeer en een persoonlijk karakter

Kunst is een prachtige manier om sfeer te creëren in je interieur en je huis een persoonlijk karakter te geven. Door het verzamelen van kunstwerken die je aanspreken, kun je je eigen stijl ontwikkelen en je huis een unieke uitstraling geven.

Een eclectische kunstcollectie kan heel interessant zijn, omdat het je in staat stelt om een mix van verschillende stijlen en kunstwerken te combineren. Het is daarbij belangrijk om te bedenken wat voor jou persoonlijk belangrijk is, wat je aanspreekt en wat past bij de rest van je interieur. Een goede manier om te beginnen is door te kijken naar kunstwerken die je aanspreken, of het nu gaat om schilderijen, sculpturen of andere wandwerken.

>> onze kunstcollectie

Eigen thema

Een andere manier om sfeer te creëren met kunst is door het kiezen van een specifiek thema, zoals natuur, abstractie of kleur. Op die manier kun je verschillende kunstwerken vinden die passen binnen het gekozen thema, wat kan zorgen voor een harmonieus geheel.

Het is altijd nuttig om advies te vragen aan een kunstadviseur of een galeriehouder. Zij kunnen je helpen bij het vinden van kunstwerken die passen bij jouw stijl en budget. Het is ook mogelijk om online kunst te kopen, maar het is belangrijk om je goed te laten informeren over de betrouwbaarheid van de verkoper en de kwaliteit van de kunstwerken.

Kunst kan een belangrijke rol spelen bij het creëren van sfeer in je interieur en het definiëren van je huis. Door het verzamelen van kunstwerken die je aanspreken en bij elkaar passen, kun je een persoonlijke touch geven aan je interieur en zorgen voor een unieke uitstraling. Laat kunst geen sluitpost zijn maar neem het mee in je interieurplan! Het team van SHE Art Gallery staat voor je klaar om je te helpen bij het maken van een waardevolle kunstkeuze.

>> onze kunstcollectie

A Hot Summer Night in Havana-1

KUNSTADVIES

Je kan bij SHE Art Gallery terecht voor vrijblijvend kunstadvies. Door een groot netwerk aan kunstenaars en kennis van en over hun werk, kunnen wij particulieren en bedrijven voorzien van een deskundig advies over een eventuele kunstaankoop.

 

UITSTRALING & SUCCES

Kunst vergroot uw uitstraling. Met kunst wordt u succesvoller, maatschappelijk betrokken, creatiever en socialer gezien. Wij gaan op zoek naar kunst die bij u persoonlijk of uw werkomgeving past en/of de uitstraling van het bedrijf benadrukt. Hiervoor komen wij gratis bij u op bezoek om uw wensen te bespreken en natuurlijk een kijkje te nemen en de ruimte te scannen. Zo kunnen wij u het allerbeste kunstadvies geven.

Kunstadvies kost u niets, slecht wat van uw tijd.  Wij bespreken uw wensen, uw budget en natuurlijk kunnen we direct schakelen met diverse kunstenaars. Wij doen u vrijblijvend een voorstel. Alvast inspiratie opdoen? Kijk bij onze Kunstenaars of Kunstcollectie. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Kunstadvies op maat.

Voor kunstadvies op maat komen wij graag bij u langs!

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×