Running on Empty.. kunst met karakter

Running on Empty

Zo af en toe, maar gelukkig vaak genoeg, is het erg moeilijk afscheid nemen van een werk dat ik in de galerie heb staan. Zo ook gisteren toen Vanity opgehaald werd, een beeld waar ik intens van genoten heb, en vele met mij. Hoe fijn is het dan wanneer de kunstenaar je verrast met een nieuw kunstwerk. En wat voor een! Running on Empty laat  zien waar kunst voor staat, het heeft karakter en staat te pronken in de galerie.

Tijdens expositie Summerflirt is dit een van de vele eye-catchers. O.a. prachtige beelden van Lilian Steenhuisen,  verleidende foto’s van Ursula van de Bunte,  kleurrijke schilderijen van Christian van Hedel, zinderende werken van bijenwas van Suus Suiker, karakteristieke abstracten van Katartski en niet te vergeten de kleine waanzinnig mooie kunstwerkjes van Mainkunstenaars.

Summerflirt in de galerie

Zomers, tintelend, sprankelend en verleidend. Zo gaat deze expositie de boeken in. Hij loopt van 2 tot en met 24 juni.
20 kunstenaars tonen hun mooiste werken en kunstenaar Jan Peter van Opheusden heeft een solo expositie met vele verwarmende werken!
Zondag 3 juni is de feestelijke opening van Summerflirt, vanaf 15 uur. Enkele kunstenaars zijn  aanwezig en zij vertellen enthousiast over hun werk.

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×