Kunst op kantoor

Prettig werken

Kunst op kantoor zorgt voor een prettige werkomgeving. Het is wetenschappelijk bewezen dat kunst in sterke mate de beleving van het kantoor beïnvloedt. Kunst zorgt voor een dynamisch, eigentijds karakter en bovendien voor een positieve verzorgde uitstraling van de werkomgeving naar alle medewerkers.

Kunst heeft ook een sterke relatie met tevredenheid, verzuim, productiviteit en vermindering van stress. Kunst op kantoor maakt je medewerkers vitaler, gelukkiger en zorgt ervoor dat ze zich prettig voelen in hun werkomgeving. EN DIT MOTIVEERT.

Kunst op kantoor

Kunst op kantoor vergroot de productiviteit en verlaagt ziekteverzuim, aldus onderzoek van Business art service.
Dit is een verfrissend inzicht, een nieuw idee: KUNST INSPIREERT. En geïnspireerde medewerkers, zijn de meest gemotiveerde medewerkers. Dankzij deze boost aan productiviteit krijg je dus veel meer gedaan met minder personeel.

Kleinere kans op burn-out

Kijken naar een kunstwerk wekt dezelfde blije gevoelens op als wanneer we verliefd zijn. Stress verdwijnt en we ontspannen. Kunst op kantoor verlaagt de kans op een burn-out dan ook met 10%.

Succesvoller

Kunst is dus zeker een effectief middel om de motivatie te verbeteren, zodat jij en je medewerkers productiever, creatiever en succesvoller zijn voor je bedrijf.

Benieuwd hoe kunst in uw bedrijf past? Maak gerust eens een afspraak voor kunstadvies.

Kunstadvies op maat.

Voor kunstadvies op maat komen wij graag bij u langs!

 

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×