It’s in a DOT

Iedere kunstenaar creëert zijn of haar eigen profiel-DOT. Uniek samenwerkingsproject van SHE Art Gallery. Opbrengst is alleen voor de kunstenaars!

Sheila Haasnoot

Galeriehoudster, oprichtster van SHE Art Gallery, en ook zelf kunstenaar. Voor schilderen is vaak geen tijd meer, ontdekte Sheila toen een schilderij al een jaar op de ezel stond, klaar om afgeschilderd te worden. Dat kon zo niet langer. Sheila heeft daarom met veel plezier het ‘It’s in a DOT’ project ontwikkeld.
Op vierkante houten ‘doeken’ krabbelt zij, wanneer ze tijd heeft!, leuke, bloemige en persoonlijke details, in blauw, grijs of zwart, op de 6 cm dikke zijkant.

Elke rand is uniek een heeft een persoonlijke touch van Sheila zelf, zoals bijvoorbeeld een ijsje, want zij is opgegroeid in een ijssalon. Of een superman logo, want dat heeft Jon Bon Jovi (Sheila is fan) ook op zijn arm als tattoo,  een sterretje of een veertje want haar dochters heten Sterre en Veerle. Zo wordt het een leuke puzzel om te ontdekken.

Op voorkant van het schilderij komt een stoer zwarte lijst, met in het midden

Een unieke DOT

Sheila bouwt aan haar band met haar kunstenaars, en hoe mooi is het dan om die band ook in de kunst door te trekken. De kunstenaars mogen in de DOT’s hun eigen kunstwerk maken, op de manier waarop ze nu kunst creëren, zoals ze als kunstenaar herkenbaar zijn.

Zo krijgen ze allemaal hun eigen unieke ‘profiel-DOT’ in de galerie.
De werken worden uitgevoerd in 2 formaten,  50 x50 x6 cm en 23,5 x 23,5 x 6 cm
Ze worden exclusief verkocht bij SHE Art Gallery.

 

  • Samen creëren
Ieder z'n eigen DOT

“Mijn kunstenaars zijn FANTASTISCH!!! Daar ben ik zo trots op”

Sheila Haasnoot She Art Gallery
Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×