Bouquet IV

Door Teis Albers

Uit de Bouquet-reeks komt dit prachtige Bouquet van Teis Albers. Elke bloem is solo gefotografeerd, op het digitale doek is het bouquet geconfigureerd. In dit bouquet kan je vele details ontdekken.

Kunstenaar
Teis Albers
Titel
Bouquet IV
Materiaal
Diasec, Incl. luxe lijst 10cm
Afmeting
120 x 80 cm
Oplage
3/10
Verkoopprijs
€ 2600,00
Beschikbaarheid
Te koop, Zakelijke kunstlease
In galerie aanwezig
Nee

Omschrijving

Zeer modern elegante fotokunst. Teis Albers ‘smeedt’ zijn bouquets met het grootste geduld. Elke bloem is apart gefotografeerd en op zijn digitale doek verwerkt tot een smakelijk boeket. Vele bewerkingen en een tikje humor ontbreken hierbij niet.

Diverse maten mogelijk:

60 x 80 cm € 1.750,-
100 x 100 cm € 2.600,-
80 x 120 cm € 2.600,-
150 x 100 cm € 3.700,-
120 x 180 cm € 4.850,-

Diasec® is het verlijmen van foto’s met de beeldzijde achter plexiglas. Vervolgens monteert men achter het Diasec® paneel een achterzijde van dibond en tenslotte wordt het totale paneel afgewerkt met een ophangframe of in een (handmade) lijst. Veel gebruikers kiezen Diasec® vanwege de strakke uitvoering, hetgeen zij passend vinden bij hun werk. Tevens functioneert Diasec® als bescherming van het beeldmateriaal tegen luchtvervuiling, vroegtijdige veroudering en in hoge mate tegen UV straling.

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×