Moderne kunst galerie – modern art gallery

Moderne kunst

Modern, vernieuwend en blijvend, dat is de kunst in onze galerie. Altijd stijlvol, soms met een boodschap maar zeker uitnodigend. Uitnodigend voor een tweede blik, en een derde… of voor een verdere inspectie of een stiekeme blik. De kunst kan je prikkelen en vasthouden. Of je nu jong bent of oud, er is altijd wel iets bij waar je van gaat houden. En dat is heel eigen, sterk intuitief en mag zelfs aan verandering onderhevig zijn.

Harry van Empel orange red and yellow

Harry van Empel – Orange Red and Yellow

Helemaal niet erg om van mening te veranderen, om af en toe dit, en een andere keer dat mooier te vinden. Toch komt het niet zo heel vaak voor, merken wij op de galerie.  Mensen die kunst waarderen en kopen zijn in het begin soms bang dat ze er na een tijdje op uitgekeken raken. Ik zal je zeggen, dat gebeurt niet.

Vind je iets mooi, echt mooi, dan krijgt het een plekje in je hart. Daar geniet je van, elke dag weer, het kunstwerk wordt steeds meer van jou en daardoor steeds mooier! Die kleur of vorm waar je toen voor viel, is nog steeds goed, je zou geen andere willen. Geloof me maar.
Neemt u eens een kijkje in een greep uit de collectie kunst van SHE Art Galery op deze site.

Kunst kopen

Ik merk dat mensen die eenmaal kunst aanschaffen, dit als verslavend ervaren. Soms een kleine sculptuur, dan weer een schilderij of groot brons voor in de tuin. Kunstliefhebbers en verzamelaars blijven steeds op zoek naar datgene wat hen zodanig boeit, dat het eigen wordt. Het is mooi om dit proces te mogen meemaken in de galerie. Een aankoop is voor alle partijen een heerlijke aangelegenheid, voor de kunstkoper, de kunstenaar en voor de galerie, win-win-win dus.

Christian van Hedel

Kunstgalerie

Een galerie biedt veel. Altijd de mogelijkheid om een kunstwerk in het echt te bekijken, een eventuele proefplaatsing en vaak gezellige evenementen zoals proeverijen, workshops of openingen. Dit heeft een grote meerwaarde, want alleen van een plaatje een kunstwerk aanschaffen is toch erg moeilijk gebleken. Het liefst wil de kunstkoper in alle rust op zoek naar het perfecte kunstwerk. Oriënteren kan wel online, maar het echte gevoel krijg je bij het kunstwerk wanneer je ervoor staat. Een kijkje bij ons aanbod kunstenaars helpt je al snel op weg.

En wil je op de hoogte blijven van onze evenementen en alles wat er binnenkort te doen is op de galerie, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, die sturen wij ongeveer 10x per jaar. Of neem een kijkje op de agenda op onze site.

 

Informatie

Wij houden je op de hoogte van alles wat er in de galerie gebeurt, nieuwe exposities, nieuwe kunst, openingen en proeverijen. Dat doen we 1x per maand via e-mail.

 

Nog beter, kom naar de galerie, het is sfeervol en de kunstcollectie is modern en divers. We hebben regelmatig een opening of wisseling van kunstwerken, zo is er altijd iets te beleven.
Tot snel,

Sheila Haasnoot | Eigenaresse SHE Art Gallery

 

modern kitty tijbosch

Kitty Tijbosch – Landschap 10

 

 

 

 

 

 

Contact

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of buiten de openingstijden langskomen?
Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×